Vreme čitanja: oko 1 min.

"Krade najskuplje proizvode, pa nek se crveni javno": Osvanuo snimak sramne krađe u novosadskom marketu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na mrežama je objavljen mladić koji je izvršio krađu u jednom novosadskom marketu, a povodom ovog događaja oglasili su se i zaposleni u toj prodavnici.

  • 5
Krađa u novosadskom marketu Printskrin: Instagram/serbialive_novisad

Krađa u jednom marketu u Novom Sadu naišla je na velike osude na mrežama kada je objvljen snimak vinovnika ovog dela kao i način na koji je izvršio krađu. On je sa korpom hrane nonšalantno izašao iz prodavnice, a kako prenosi serbialive_novisad, iskoristio je 5 minuta vremena pred zatvaranje da zgrabi najskuplje čokolade i pršute i pobegne.

Naime, na mrežama je objavljen mladić koji je izvršio krađu u jednom novosadskom marketu, a povodom ovog događaja oglasili su se i zaposleni u toj prodavnici.

- Momak sa slike ulazi u prodavnicu u 22.20 časova, a u radnji se nalaze samo dva radnika. Smena se bliži kraju i gledamo da sredimo, obrišemo i spremimo robu za dostavu. On koristi priliku da za pet minuta koliko je bio unutra izabere najskuplje čokolade i pršute i "izleti" sa korpom napolje. Samo jedan momak je pokušao da ga zaustavi ali je već bilo kasno. Ako ga već nije sramota da krade najskuplje čokolade i pršute onda neka se crveni javno - objavili su.

Za sada nije poznato da li je mladić sa snimka sankcionisan za ovo delo.

(Telegraf.rs)

Video: Krađa humanitarne kutije u restoranu “Vraperija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • biće gore

    27. maj 2024 | 06:44

    Samo vi dižite cene, ovo je tek početak šta nas čeka!!

  • Čengra

    27. maj 2024 | 08:11

    To što je ukrao čokoladu i pršutu....razumem ,gladan, vidi se po njemu ,mršav,kost i koža, aaaaall što uze KORPU ,ona je vlasništvo marketa.....!!!!!!

  • Ina

    27. maj 2024 | 07:26

    Sve je u skladu sa zakonom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA