Vreme čitanja: oko 2 min.

"Da sam samo znao da je ovo bila opomena pred kraj, učinio bih sve...": Borisov (18) otac podelio tužan san

T. U.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ćale, jesam ti rekao da meni motor ne može ništa!!" Tako sam bio u tom snu srećan i pomislih: "Bože dragi kakav sam san ružan sanjao da mi je dete poginulo!!"

  • 3
Boris Majorski Foto: Telegraf.rs

Otac nastradalog Borisa Majorskog (18) iz Stare Pazove, Vladimir Majorski, gotovo svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje video-snimke i fotografije na kojima se nalaze njegov sin, koji je poginuo dok se vozio motorom sa devojkom Dejanom Neralić (17). Njih je "mercedesom" udario Slobodan B. (83) i usmrtio ih na mestu.

"Sine moj, gledam ovaj tvoj srećni osmeh, pobedio si onaj nesrećni pad sa motora, došao na mesto gde se to desilo i pokazao da si najjači, da ti niko ne može ništa...Bili smo svi sa tobom srećni...Dani posle toga su prolazili u izobilju ljubavi a ja? Ja sam bio srećan što mi te je Bog sačuvao...

To te nije sprečilo da uživaš u čarima ljubitelja dvotočkaša... U dubini duše plašio sam se da te ne izgubim, smišljao sam razne načine, ali ni jedan mi nije pošao za rukom... Smatrao sam, proći će te, kao mene, zasitićeš se.. pažljiv si mladi vozač, sačuvaće te Bog...

Da sam samo na neki način znao da je ovo bila samo opomena pred kraj, učinio bih sve, pa makar i protiv tvoje volje da ne dođe do ovog jezivog kraja...  Nisam mogao ništa da uradim, a hteo sam sve...

Nedavno sam sanjao, da tamo na tom prokletom krstu niste poginuli, da ste samo lakše povređeni, ja pored tebe u bolničkoj postelji, a ti se smeješ i kažeš mi: "Ćale, jesam ti rekao da meni motor ne može ništa!!" Tako sam bio u tom snu srećan i pomislih: "Bože dragi kakav sam san ružan sanjao da mi je dete poginulo!!" Hvala ti za taj tvoj smešak još uvek mi je pred očima iako nisam više u tom snu, već u ovoj prokletoj javi, koja mi je srušila sve što sam imao...", napisao je ovog puta Borisov otac Vladimir.

Podsetimo, Boris Majorski (18) poginuo je 18. oktobra 2022. godine u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Beške. Od tragedije je prošlo više od godinu dana, ali njihove porodice i dalje ne mogu da prežale što su ostali bez njih.

(Telegraf.rs)

Video: Godišnjica od masakra u Ribnikaru pala na Veliki petak

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bwli

    27. maj 2024 | 07:14

    Sve mogu da razumem, svako bol podnosi na svoj način, ali meni nije normalno da neke stvari se objavljuju na društvenim mrežama. Pogotovu ako se radi o preminulom licu. Neke stvari treba da ostanu u duši i lične, samo za sebe i najbliže. Pre par godina, majka mi je preminula. Sestra je na društvenoj mreži postavila fotografiju njene večne kuće. Kad sam to video, poludeo sam. Rekao sam sestru da odmah to ukloni ili ćemo se posvadjati za ceo život. I uklonila je. Mislim da sam u pravu. U zdravlje.

  • Maradik

    27. maj 2024 | 07:58

    Ne pogrešno napisano, nije njih udario mercedes nego oni u njega, od prebze voznje, koju covek nije ni mogao da vidi. Ta raskrsnica je takva.. A tata sto pise svaki dan po mrezama nije trebao da kupi takav motor.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA