Mladom niškom novinaru potrebna pomoć: Pomozimo Bambiju da pobedi leukemiju i dalje uspešno izveštava sa utakmica! (FOTO)

Aleksandar je dugogodišnji novinar sa uspešnim radom na mnogobrojnim portalima od kojih su jedan i Niške Vesti

  • 0

Sportskom novinaru iz Niša Aleksandru Nikoliću (26), nedavno je dijagnostifikovan tumor koštane srži i krvnih ćelija. Akciju prikupljanja novčane pomoći za Acino lečenje u inostranstvu u sopstvenoj režiji najpre su započeli njegovi prijatelji, a sada svi mogu da se priključe akciji slanjem SMS-a ili uplatom novca posredstvom Marine Adamović.

Ovo je moja poslednja faza u borbi sa leukemijom: Nikola je skupio snagu, snimio video koji para dušu i zamolio za jednu stvar (VIDEO)

Aleksandar koga zovu Bambi dugogodišnji je novinar sa uspešnim radom na mnogobrojnim portalima od kojih su jedan i Niške Vesti, a pored toga bio je član redakcija SDL-a, Južnih Vesti… Do nedavno je bio angažovan i kao dopisnik sportskog sajta SportJuga i kao član PR tima Amaterske Košarkaške Lige. Aca je i član Sekcije sportskih novinara Niša. Njegova uža specijalnost je košarka i veoma je talentovan i uspešan u izveštavanju sa košarkaških događaja, pišu niskevesti.rs.

Foto: Sekcija sportskih novinara Niša

Svi koji su u mogućnosti mogu pomoći slanjem SMS-a sadržine "1" na 4141 i time će svako donirati po simboličnih 100 dinara za njegovo izlečenje. Aca će krajem maja postati korisnik Humanitarne fondacije "Budi human".

Novac se od danas takođe može donirati kod Marine Adamović, u Banci dobročinstva u Obrenovićevoj ulici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA