128 fotografija za Srnu Sedmak: Devojčici rođenoj bez jednjaka potrebna još jedna operacija, a ovo je najlepši način da joj pomognete

Humani umetnici ponudili su svoej fotografije za lečenje devojčice

  • 1

Umetnici velikog srca i ove su godine rešili da svoje radove prodaju za mali novac, koji jednom detetu može da znači mnogo. Sada već tradicionalna humanitarna akcija "128 fotografija za pomoć Srni Sedmak" biće organizovana sutra od 10 do 18 sati na Kalvaricama u Zemunu.

Slike autora Mine Milenković, Jovane Jarebica, Saše Montilja, Milice Ristić, Ksenije Pešić, Zorana Gencela, Borisa Mirkova, Branislava Gačića i Milice Nikolić biće izložene na gelenderima čuvenih zemunskih stepenica. Cena jedne fotografije iznosiće 150 dinara, a sav novac od prodaje biće usmeren za pomoć Srni Sedmak.

Naš zajednički uspeh: Stigla pomoć porodici Stojanović (FOTO)

Srna Sedmak (5) je rođena bez jednjaka, a nakon 50 intervencija hitno mora na još jednu operaciju u Nemačku, koja će joj omogućiti da normalno guta hranu. Za to joj je potrebno još 25.000 evra.

Svi koji su u mogućnosti da pomognu ovoj devojčici da ima normalan život, sutra se po lepom danu mogu prošetati po Zemunu, svratiti na Kalvarice i sa njih poneti jednu fotografiju i osećanje da su učinili dobro delo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Enna

    11. avgust 2018 | 08:37

    Oj duso mala medena. 😍😍💖 Brzo ozdravljenje ti zelim lepoto mala. 🙏💖

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA