Ljubav jača od bolesti! Goran ne navija za Partizan, on ga iskreno voli! (FOTO)

Navijač Partizana iz sela Sirča kod Kraljeva ne smeta što živi u katastrofalnim uslovima sve dok može da se raduje uspesima svojih ljubimaca

  • 4

Ovo je priča o Goranu. O čoveku čija je ljubav prema Partizanu veća od nedaća koje su ga snašle u životu, gde samo jedan zvuk sa radio prijemnika tokom utakmice ili Partizanova himna mogu da promene sve ono loše što je bilo tokom dana.

Ovo je priča o 52. Goranu Panteliću iz sela Sirča kod Kraljeva, strastvenom navijaču Partizana koji živi u kući bez struje. Usled bolesti koju je imao još kao beba (upala mozga) Goran ima trajne posledice, nikada nije progovorio i živi sa mentalnim smetnjama!

Sve o prvom Kupu evropskih šampiona 1955: Engleska arogancija i pobeda Partizana nad moćnim Honvedom promenili istoriju fudbala (VIDEO)

Foto: Partizan/Miroslav Todorović

Za Partizan navija čitav svoj život i Partizan mu je sve! Usled smetnji u govoru Goran jedino ispušta zvuke kada se raduje golu i pobedi svog kluba i ako su mu glasne žice spaljene.

Tragom ove životne priče ekipa emisije Eksploziv tv Prva je kontaktirala FK Partizan prenevši nam jednu od njegove dve velike želje: da dobije bicikl i da prvi put u životu dođe na stadion i upozna igrače Partizana i Sašu Ilića.

Zahvaljujući plementim ljudima i crno-beloj porodici obe želje su mu ispunjene! Goran je bio gost Partizana na utakmici 7. kola SLS Partizan – OFK Bačka.

(Telegraf.rs/partizan.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja...RS

    4. septembar 2018 | 12:16

    Kad vas covjek toliko voli promijenite mu zivot iz korijena,za vas je to sitnica a njemu puno znaci.

  • Kvalitet ne kvantitet

    4. septembar 2018 | 13:06

    Za druge se navija PARTIZAN se voli! Grobari znaju o čemu pričam...

  • Jeretik

    4. septembar 2018 | 14:52

    "Nekada su bogatasi navijali a sirotinja je igrala , danas sirotinja navija , a bogatasi igraju " ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA