Humanitarni koncert za Martu

Koncert će se održati u četvrtak, 20.septembra na Platou ispred Muzeja 25.maj sa početkom u 20 časova

  • 0
Foto: Promo

Opština Savski venac još jednom je pokazala humanost i zajedno sa Osnovnom školom "Radojka Lakić" organizuje humanitarni koncert radi prikupljanja novca za nastavak lečenja Marte Mirković, učenice petog razreda ove škole.

Koncert će se održati u četvrtak, 20.septembra na Platou ispred Muzeja 25.maj sa početkom u 20 časova, a nastupiće brojni poznati muzičari: Sergej Ćetković, "Amadeus" bend, Mari Mari, Johnny Ranković & The Churlians, ft. Žika Jelić YU Grupa, Boris Režak, grupa "The colors of dance", škola baleta "Farfalline" i studio plesa "Ris". Cena ulaznice je 200 dinara, a svi koji su u mogućnosti da pomognu, mogu to učiniti i uplatom na žiro- račun (Banka Intesa):160-5110200197575-78.

Devojčica Marta Mirković, nakon četvrte operacije od aprila ove godine, doživela je infarkt pluća kada je došlo do srčanog zastoja. Po sprovedenoj reanimaciji devojčica ne dolazi svesti, upada u komu i trenutno se nalazi na Institutu za majku i dete na Novom Beogradu, na odeljenju intenzivne nege. I dalje je u teškom stanju. Medicinske ustanove koje se bave stanjem kome postoje u inostranstvu, a samo za troškove transporta potrebno je 16.500 evra, a za jednonedeljno ispitivanje potrebno je još 9.000 evra, iako to nije konačna suma novca koja je potrebna za lečenje.

Opština Savski venac i OŠ "Radojka Lakić" pozivaju sve ljude dobre volje da dođu na koncert, podrže akciju i pomognu Marti da se probudi iz kome!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA