Humanost na delu - Muzikom da probudimo Martu (FOTO)

Devojčica Marta Mirković, nakon četvrte operacije od aprila ove godine, doživela je infarkt pluća kada je došlo do srčanog zastoja. Svi koji su u mogućnosti da pomognu mogu to učiniti uplatom na žiro- račun (Banka Intesa):160-5110200197575-78

  • 0

Sinoć je na Platou ispred Muzeja 25.maj održan humanitarni koncert za pomoć u lečenju devojčice Marte Mirković u organizaciji Opštine Savski venac i OŠ "Radojka Lakić" čiji je Marta đak.

Humanost na delu pokazali su Martini drugari iz škole koji su došli u velikom broju, a ogroman doprinos dali su poznati muzičari humanog srca, Sergej Ćetković, članovi "Amadeus" benda, Mari Mari, Johnny Ranković & The Churlians, ft. Žika Jelić YU Grupa, Boris Režak, grupa "The colors of dance", članovi škole baleta "Farfalline" i studio plesa "Ris". Svi u glas su pevali najglasnije što su mogli u zajedničkoj želji da muzikom probude Martu!

Foto: Opština Savski venac

Opština Savski venac, porodica Mirković i OŠ "Radojka Lakić" zahvaljuju se svima koji su se odazvali ovom humanom pozivu i još jednom pozivaju sve ljude dobre volje da podrže akciju i pomognu Marti da se probudi iz kome! Svi koji su u mogućnosti da pomognu mogu to učiniti uplatom na žiro- račun (Banka Intesa):160-5110200197575-78.

Foto: Opština Savski venac

Devojčica Marta Mirković, nakon četvrte operacije od aprila ove godine, doživela je infarkt pluća kada je došlo do srčanog zastoja. Po sprovedenoj reanimaciji devojčica ne dolazi svesti, upada u komu i trenutno se nalazi na Institutu za majku i dete na Novom Beogradu, na odeljenju intenzivne nege. I dalje je u teškom stanju.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA