≫ 

Dragana ima 14 godina, tumor na mozgu i nesnosne bolove: Nekada je pevala kao anđeo, a sada joj je potrebna naša pomoć da preživi

Nakon poslednje operacije u avgustu 2018. godine, stanje joj se značajno pogoršalo - slabo jede, ne komunicira

  • 9

Dragana Antić ima 14 godina i danas je dobila broj u Fondaciji Budi human. Dobila ga je odmah, jer je hitno. Dragana ima tumor na mozgu i dok čitate ovu objavu ona trpi nesnosne bolove, ne jede i ne komunicira. Draganin broj je 556 i pošaljite ga na 3030.

To su posledice treće operacije. Za razliku od prve dve, posle treće je i životno ugrožena. Dragana se sa četrnaest godina susrela sa opakom bolešću - tumor glioblastom, giganstocellulare WHO gradus IV. Operisana je tri puta i lečena sa 33 radio i hemioterapije. Trenutno je životno ugrožena.

Aleksandra je imala tumor od 25 kilograma koji niko nije smeo da izvadi: Lekari sa VMA su je operisali 6 sati i spasili joj život

Nakon poslednje operacije u avgustu 2018. godine, stanje joj se značajno pogoršalo - slabo jede, ne komunicira. Leva noga i ruka su delimično nepokretne i svakodnevno trpi jake bolove u celom telu. Draganina porodica sakuplja 200.000 evra, za operaciju u Parizu i potrebna im je pomoć.

Ptintskrin: Budi human

Dragana je devojčica anđeoskog glasa i lavljeg srca koja vodi najvažniju borbu - borbu za život. Pomozimo joj da u toj borbi njeno srce nastavi da kuca i da se Draganin glas još dugo čuje. Vreme joj nije saveznik.

Upišimo 556 i pošaljimo SMS na 3030.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar VA

    17. oktobar 2018 | 23:50

    Ja sam poslao idemo zajedno za Draganu deca treba da zive, zelim joj da sto pre ode na tu operaciju i da se vrati nasmejana i ponovo da peva

  • Bojcica

    17. oktobar 2018 | 23:42

    Jooj zivote. Muka. Pomozimo svi.

  • tamo neko

    18. oktobar 2018 | 08:27

    Moze li se dobiti informacija kako uplatuti pare iz inostranstva?Daj Boze i svi Sveti da ovaj andjeo ozdravi!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA