Dragana ne može da peva zbog teške borbe sa tumorom, ali je uspela da zapeva prelepu srpsku pesmu sa Nikolom Rokvićem (VIDEO)

Iako ne može da priča, devojčica je pevušenjem pratila Rokvićevo pevanje jedne od najlepših kosovskih pesama

  • 3

Dragana Antić ima 14 godina i tumor na mozgu. Dok čitate ovaj tekst ona trpi nesnosne bolove, ne jede i ne komunicira. Njena priča pogodila je i pevača Nikolu Rokvia koji je posetio u bolnici i pozvao ljude da pošalju 556 na 3030. 

Dragana ima 14 godina, tumor na mozgu i nesnosne bolove: Nekada je pevala kao anđeo, a sada joj je potrebna naša pomoć da preživi

- Dragana je divna devojčica, koja je do pre dva i po meseca imala sasvim normalno detinjstvo! Volela je da peva, kao i ja u njenim godinama, osvajala je festival “Zlatna sirena”... Ova zlatna devojčica sa svojih 15 godina bije najveću bitku! Sada slabo priča, ali eto ta ljubav ka pesmi nije nestala! Boluje od tumora na mozgu - napisao je pevač na svom Fejsbuk profilu nakon posete devojčici u bolnici.

On je zamolio sve dobre ljude da pomognu, jer je posetio devojčicu u bolnici i uverio se u njenu želju da ozdravi. Iako ne može da priča, devojčica je pevušenjem pratila Rokvićevo pevanje jedne od najlepših kosovskih pesama. 

- Možemo barem da pošaljemo SMS 556 na 3030 , pa da jednoga dana i mali anđeo zapeva sa mnom u duetu, njenu prvu pesmu! Potrebno je 200.000 evra za lečenje u Parizu - kaže on.

Rokvić je posetio Draganu u bolnici, Printskrin: Nikola Rokvić/Facebook

Dragana je već imala dve operacije, a posle treće je i životno ugrožena. Dragana se sa četrnaest godina susrela sa opakom bolešću - tumor glioblastom, giganstocellulare WHO gradus IV. Operisana je tri puta i lečena sa 33 radio i hemioterapije. Trenutno je životno ugrožena.

Detalji za uplatu, Prtintskrin: Budi human

Nakon poslednje operacije u avgustu 2018. godine, stanje joj se značajno pogoršalo - slabo jede, ne komunicira. Leva noga i ruka su delimično nepokretne i svakodnevno trpi jake bolove u celom telu. Draganina porodica sakuplja 200.000 evra, za operaciju u Parizu i potrebna im je pomoć.

(G. A.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZB

    24. oktobar 2018 | 11:01

    Ajmo plemeniti Srpski narode,ja u svakom ovakvom apelu ucestvujem upravo sam poslak SMS. Nadam se da ce se devojcica izboriti za zivot.

  • Jelena

    24. oktobar 2018 | 11:07

    Ajmo Srbijo Mozemo mi to

  • Sila

    25. oktobar 2018 | 02:19

    Gde je sad Loncar? Jel rece da ima sredstava u posebnom fondu za lecenje tesko obolele dece??? Ali roditelji nisu obavesteni pa nisu trazili.. jel tako rece? Ili nam se ucinilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA