• 0

Jelena ima 32 godine, dve ozbiljne bolesti i šporet. Svake zime oslepi i počinju strašne glavobolje

Nesrećna devojka se jedva kreće, a sa prvom hladnoćom kreću njeni pravi problemi

  • 0

Jelena ima 32 godine i u Paraćinu živi samo sa majkom, koja je nazaposlena. Od rođenja joj je dijagnostikovana cerebralna paraliza, a od 2016. i hidrocefalus - višak vode oko mozga, koji joj stvara nesnosne glavobolje.

Zbog svoje bolesti, Jelena ne sme boraviti na hladnom, te se javlja veliki problem tokom zimskih meseci, jer se u kući u kojoj ona i majka žive greju samo jednim šporetom na drva, koji nema kapacitet da zagreje sve prostorije.

- Ukoliko zimi nahladim glavu, dobijem jake glavobolje i izgubim vid. Onda majka mora da me vozi za Ćupriju, gde mi daju infuzije zbog kojih progledam. Pitanje je koliko ću moći tako... Ne smem da radim svoje vežbe ili da spavam na hladnom - kaže Jelena.

Za uvođenje grejanja, potrebno je skupiti 4.000 evra, te se mole svi ljudi dobre volje da pomognu i u skladu sa svojim mogućnostima daju dobrovoljni prilog kako bi se obezbedio bar deo novca za rešavanje ovog problema.

Direktne uplate na žiro račune Jelenine majke Petković Slavice.

Dinarski žiro račun 325-9300700874334-06 VOJVOÐANSKA BANKA A.D. na ime Slavica Petkovic

Devizni žiro račun VOJVOÐANSKA BANKA A.D. SWIFT CODE: OTPVRS22 /RS35325934170031148660 na ime Slavica Petkovic Paracin Serbia

Paypal račun je: jeja86.pn@gmail.com

(Telegraf.rs/paracinonline)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima