≫ 

Nataša je slučajno tokom pregleda otkrila da ima miom: Ubrzo je počela njena borba za goli život

 ≫ 

- Dala sam sebi zadatak da preživim - kaže Nataša Nedić (30), mama dvojice dečaka

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika ana
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • ana

    24. novembar 2019 | 18:30

    Veoma lepa žena i takva neka i ostane i pozeni sinove

  • mihailovic

    24. novembar 2019 | 18:14

    Pohvale Telegrafu sto pokrece ovakve humane akcije ipak potrebna je na nivou cele Srbije jedna velika akcija naroda Srbije kroz politicki zahtev da oni koji zele da vode Srbiju na izbornim obecanjima daju detaljan plan zdrastva koje promene ce uraditi odmah po dolasku na vlasti,primera radi da zdravstvo je potpunio besplatno kao i svi lekovi dati na recept lekara.Zdrastvene ustanove i zdrastveni istrazivacki centri ce dobiti najnoviju tehnologiju i obrazovanje potrebno rukovati njima kao i da sve teske operacije i lecenja se obavljaju iskljucivo u Srbije bez da se podmicuje lekarsko/zdrastveno osoblje. Kroz poreski sistem Srbije narod placa zdrastvo koje mora garantovani izlecenje a ne da nas narod moli za milostivu novcanu pomoc kako bi se zivoti spasili.Najnoviju tragediju smo videli mladu Sofiju koja je umrla na ocevim rukama u Grckoj jer je kasno pomoc stigla od dobrog naroda kroz humane novcane uplate. Smatram da vlada Srbije,drzava Srbije MORA da uzme odgovornost za zdravstvo koje mora se placati od poreza i mora se garantovati narodu Srbije kvalitetno zdravstvo koje ukljucuje i negu i najkoplikovanije operacije kao i sve potrebne lekove.Nije samo vazno da predsdnik Srbije dobije adekvatnu zdrastvenu negu vec narod Srbije takodje koji ima pravo da zahteva na svim izborima od onih koji zele da pobede na izborima porgam zdravstva i sta sve obuhvata kao i zdrastvenu reformu menjanja od prvod dana na vlasti !

  • Gile

    24. novembar 2019 | 15:37

    Pa da li je normalno da u 21om veku država ne preduzima troškove za takve bolesti??? Da nam se i deca i odrasli leče sms-om??? Da u takvim slučajevima život deteta zavisi od ljudskoj dobroti? Ma idi begaj sramota bre!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA