≫ 

Kristina je ispričala da ju je deda gurnuo sa terase. Posle 5 godina još se bori da ustane iz kolica

Sada već devojka, Kristina Obradović, imala je samo 14 godina kada je doživela tragediju koja joj je promenila život iz korena

  • 19
Kristina Obradović Foto: Privatna arhiva

Kristina Obradović (19) iz Loznice imala je samo 14 godina kada je ostala u invalidskim kolicima. Nesrećne 2014. godine, Kristinin život je krenuo silaznom putanjom posle pada sa visine od 5 metara.

Kako je Kristina ispričala, a mediji preneli, do tragedije je došlo nakon što ju je deda, otac njenog oca, gurnuo sa terase posle kratke svađe.

U tom trenutku, njen otac nije bio u kući, a deda je, kako je navela, dao izjavu u kojoj je tvrdio da je Kristina sama skočila.

Ležala sam na zemlji, gubila sam vazduh, počela je kiša, pomerili su mi telo, ubrzo je došla hitna pomoć. Odvezli su me u bolnicu, isekli stvari sa mene, da me ne bi pomerali i uspavali. Bila sam tri dana u veštačkoj komi, da se ne bih pomerala, a i tada su mi operisali vrat. Imala sam prelom šestog vratnog pršljena. Bila sam mesec dana u šok sobi, i slušala sam priče o nekom skoku - ispričala je Kristina.

Težak život sa ocem nije joj ostavljao puno izbora, osim da nastavi da se bori i istraje u jednoj velikoj želji - da ponovo stane na svoje noge, pa makar i uz pomagala.

Kristina nije u stanju ni da stoji ni da hoda. Potrebna joj je pomoć drugog lica da se prenese u invalidska kolica, koja koristi uz asistenciju.

Uz pomoć tretmana matičnim ćelijama, njen san da ponovo stane na sopstvene noge bi bio moguć. Tretman iziskuje značajna novčana sredstva, ali je Kristini neophodan kako bi joj se smanjili bolovi i grčevi, vratili osećaji u nogama i kako bi uz pomoć intezivnih fizikalnih terapija ponovo prohodala.

Kristina je pored svega što ju je zadesilo ostala jaka, puna života i volje. Pomozimo ovoj hrabroj devojci da ostvari jedinu želju tako što ćemo joj omogućiti sredstva za tretmane i vežbe.

Da Kristina stane na svoje noge! Budimo humani!

Pomozimo Kristini!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 588 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human588 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-524832-84

Uplatom na devizni račun: 00-540-0004467.1

IBAN: RS35160005400004467141

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

VIDEO: Uroš je bio veselo dete, a onda su počele temperature i bolovi: Sada je u bolnici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZDj

    1. decembar 2019 | 21:46

    Kristini svakako treba pomoci, ali zasto novac ne saljemo direktno Kristini, na njeno ime, a ne na racune "humanitarne" organizacije ili ... Iskreno, svaka cast svima, ali toliko je bilo mucki, da onaj kome je novac zaista potreban, dobije ili ne neki deo. Racun treba da glasi iskljucivo na Kristinu.

  • ceca

    1. decembar 2019 | 21:58

    Za dedu je i dozivotna robijq malo.Treba deku da osakate skroz i ostaviti stoku tako dok ne crkne

  • Mina

    1. decembar 2019 | 21:20

    Ako je istina da je gurnuo unuku 5 god je malo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA