≫ 

Zaposleni u Meridianu kao dobrovoljci na terenu širom Srbije pomažu najugroženijim građanima

Meridian donirao višemilionsku pomoć Srbiji i zemljama u regionu

meridian, humanitarno Foto: Meridian/Marija Teodosić

Više desetina naših zaposlenih se među prvima javilo da kao dobrovoljci širom Srbije, pomognu našim najugroženijim sugrađanima – na licu mesta, raznoseći pakete pomoći, sada kada je najteže. Naši zaposleni kao dobrovoljci pomažu po opštinama u Srbiji i u Crvenom krstu, jer sada je važno da budemo solidarni i da ne ostavimo naše lekare, policajce i vojnike da sami na svojim leđima iznesu teret ove krize.

meridian, humanitarno Foto: Meridian/Marija Teodosić

Kompanija Meridian koja je uvek bila uz svoj narod, svoju državu, pomaže u borbi protiv Covid–19. Kao jedna od najvećih evropskih i srpskih kompanija za proizvodnju tehnologije i priređivanje igara na sreću koja posluje u preko 30 zemalja, smo odlučili da doniramo višemilionske novčane iznose Srbiji i zemljama u regionu koji će se koristiti za pomoć bolnicama i nabavku medicinske i druge opreme u borbi protiv ove pandemije.

Na ovaj način stvorićemo što bolje uslove za rad naših lekara i drugog medicinskog osoblja, koje se nadljudskim naporima bori sa ovom pošasti.

meridian, humanitarno Foto: Meridian/Marija Teodosić

Kompanija Meridian izražava ogromnu zahvalnost  svim zdravstvenim radnicima i medicinskim sestrama i tehničarima, policajcima i vojnicima  širom naše zemlje koji su stali u odbranu zdravlja naših građana.

Meridian je i proteklom periodu bio donator Instituta za majku i dete, Dečijoj bolnici za plućne bolesti, Kliničko – bolničkom centru “Dragiša Mišović” kao i udruženjima koja se bave pomoći deci i drugim ugroženim društvenim grupama. Cilj nam je da omogućimo da se naši sugrađani leče u savremenijim i boljim uslovima i od toga necemo odustati ni u ovoj godini. 

Meridian je uvek uz svoj narod kad je najteže.

meridian, humanitarno Foto: Meridian/Marija Teodosić

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolina

    27. mart 2020 | 13:46

    Meridian uvek bio i ostao broj 1.. svaka cast svima koji su ucestvovali i dobar primer za druge kako da budu korisni u ovo tesko vreme za sve nas.

  • Milanče

    27. mart 2020 | 13:56

    Svaka čast Meridianu za ovaj gest, ovako bi trebalo sve velike kompanije da se organizuju ukoliko su u mogućnosti. Sigurno im nije lako jer trpe ogromne gubitke zbog novonastale situacije ali ipak su pokazali da su veliki.

  • vladimir

    27. mart 2020 | 13:53

    Bravo!Za Primer!Svaka cast za Meridianbet

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA