• 16

Vesna na licu ima veliki tumor: Počeo da raste kad joj je otac umro, a lekari su rekli da to ne dira

Da bi uopšte došlo do operacije tumora, Vesna prvo mora da povadi neke zube, a za to joj treba novac koji nema, jer nigde ne radi

  • 16
Vesna Gavrilović

Foto: Facebook/Užice - oglasna tabla

Vesna Gavrilović iz sela Crvica nadomak Bajine Bašte od rođenja ima tumor kosti lica. Majka ju je vodila kod lekara koji su rekli da to ne treba da se dira, da je urođeno, kao neka vena. I vreme je prolazilo, a Vesna je živela s tumorom, koji nije rastao. Sve do 2006. godine kada joj je otac tragično izgubio život. Tada, najverovatnije od stresa, i tumor počinje da raste. Sada stoji tako, malo se povuče, pa se opet poveća, kaže Vesna za Telegraf.rs.

Lekari su rekli da to mora operativnim putem da se reši. Da bi uopšte došlo do operacije tumora Vesna prvo mora da povadi neke zube i umnjake. Za to joj treba novac koji nema, jer nigde ne radi, a živi sa bolesnom majkom.

Vesna ne radi, jer, kako nam je rekla, gde god je tražila, naišla je na zatvorena vrata. Kako kaže, radi gde ugrabi, bere maline sezonski, nadniči, a inače je po struci trgovac, iako kaže po prodavnicama nikada nije uspela da nađe posao.

Vesna Gavrilović

Foto: Facebook

- Na VMA sam bila prošle godine i oni su mi rekli da moram na operaciju ali da prvo moram da rešim pokvarene zube koje imam. Rekli su mi da te zube mogu da povadim, da tumor nema veze sa zubima. Međutim, ja nisam mogla da skupim pare da to povadim, ni tih 12.000 za hirurško vađenje zuba, jer ne radim nigde. Bila sam baš ovde u gradu kod zubara koji mi je rekao "Ja to Vesna ne smem zbog tumora, ja se plašim da to radim", ali mi je rekao da pare nisu problem. I onda moram u Užice ili negde dalje kod zubara da to povadim, ne znam ni sama gde - kaže nam Vesna.

Vesni toliki otok smeta, naravno, kako kaže "udara" u oči, na desno oko, iznad ovoga i ne vidi.

Žiro račun u Komercijalnoj banci na koji svi ljudi dobre volje mogu da pomognu Vesni je 205 - 9011007366358-89

Video: Italijanski doktori u Beogradu na najsavremeniji način odstranili tumor

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vera

    Zaista sto se placa socijalno osigur. Kad se sve placa nema ni jedna stavka u zdravstvo da pokriva osiguranje sramota jadna Zena treba da moli za pomoc bruka I sramota.

  • Kazi

    Idi na klinički centar beograd,Fakultet za Stomatologije,Uput OBAVEZAN,besplatno!

  • Zoran

    Kod oralnog hirurga, na vma, moze popodne rade dopunski rad. Apsolutno sam siguran da ce joj pomoci za vagdjenje zuba. Odlicna ekipa ljudi.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima