≫ 

Vesna na licu ima veliki tumor: Počeo da raste kad joj je otac umro, a lekari su rekli da to ne dira

Da bi uopšte došlo do operacije tumora, Vesna prvo mora da povadi neke zube, a za to joj treba novac koji nema, jer nigde ne radi

  • 16
Vesna Gavrilović Foto: Facebook/Užice - oglasna tabla

Vesna Gavrilović iz sela Crvica nadomak Bajine Bašte od rođenja ima tumor kosti lica. Majka ju je vodila kod lekara koji su rekli da to ne treba da se dira, da je urođeno, kao neka vena. I vreme je prolazilo, a Vesna je živela s tumorom, koji nije rastao. Sve do 2006. godine kada joj je otac tragično izgubio život. Tada, najverovatnije od stresa, i tumor počinje da raste. Sada stoji tako, malo se povuče, pa se opet poveća, kaže Vesna za Telegraf.rs.

Lekari su rekli da to mora operativnim putem da se reši. Da bi uopšte došlo do operacije tumora Vesna prvo mora da povadi neke zube i umnjake. Za to joj treba novac koji nema, jer nigde ne radi, a živi sa bolesnom majkom.

Vesna ne radi, jer, kako nam je rekla, gde god je tražila, naišla je na zatvorena vrata. Kako kaže, radi gde ugrabi, bere maline sezonski, nadniči, a inače je po struci trgovac, iako kaže po prodavnicama nikada nije uspela da nađe posao.

Vesna Gavrilović Foto: Facebook

- Na VMA sam bila prošle godine i oni su mi rekli da moram na operaciju ali da prvo moram da rešim pokvarene zube koje imam. Rekli su mi da te zube mogu da povadim, da tumor nema veze sa zubima. Međutim, ja nisam mogla da skupim pare da to povadim, ni tih 12.000 za hirurško vađenje zuba, jer ne radim nigde. Bila sam baš ovde u gradu kod zubara koji mi je rekao "Ja to Vesna ne smem zbog tumora, ja se plašim da to radim", ali mi je rekao da pare nisu problem. I onda moram u Užice ili negde dalje kod zubara da to povadim, ne znam ni sama gde - kaže nam Vesna.

Vesni toliki otok smeta, naravno, kako kaže "udara" u oči, na desno oko, iznad ovoga i ne vidi.

Žiro račun u Komercijalnoj banci na koji svi ljudi dobre volje mogu da pomognu Vesni je 205 - 9011007366358-89

Video: Italijanski doktori u Beogradu na najsavremeniji način odstranili tumor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joka

    16. jun 2020 | 22:48

    Strasno,jadna zena. Nije mi jasno zbog cega se placa zdravstveno osiguranje kada sve mora da se odradi privatno, kupuju lekovi, deca nam se lece sms porukama...

  • Kristìna

    16. jun 2020 | 22:16

    Pa zar za ovakve slučajeve nemože država da pomogne,socijalno,zar za svaku ljudsku muku treba da se moli za pomoć 😪😪😪😪 Jadna žena !!!

  • Vačjevac

    16. jun 2020 | 22:12

    Zalosno sta smo doziveli da ne mozes o ni normalno da se lecimo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA