Nikolina je imala 3 brata, koja su se preselila među anđele: Stolar Mile želi da pomogne devojčici

Obećao je svoju pomoć

  • 3
Stolar Mile Foto: Facebook/Stolar Mile

Stolar Mile oglasio se danas na svojoj Fejsbuk stranici, na kojoj se inače nalaze apeli za pomoć bolesnima ili ugroženima, ovoga puta podelivši priču iz susedne Republike Srpske.

Naime, devojčica Nikolina, koju odmilja naziva svojim trećim detetom, imala je teško odrastanje. U ranijem periodu zbog epi napada nabavljen joj je lek izdaleka, koji je izvesno vreme čuvao njeno zdravlje.

Međutim, situacija se nažalost okrenula.

- Za one koji su od skoro na stranici moram pojasniti situaciju... Ovo je Nikolina iz Bijeljine, a kako ja kažem moje treće dete, dete za koje smo se borili sa nabavkom sirupa protiv epi napada itd. Nikolina je imala tri brata, koji su kao deca se preselili među anđele, a ona kao mala princeza ostala sa nama da nam ulepšava dane. Ali koliko smo uspeli u nabavci leka koji bi joj pomogao čak iz daleka (da ne otkrivam) i prestanka napada posle tri  godine, evo dogodio se jak napad gde su nalazi u Bijeljini pokazali loše rezultate!

Nikolina je stalno išla u Beograd, gde su vršene pretrage, ali pošto su neki tamo postavili granicu između ljudi, njeni roditelji sve to moraju da plate, pa jedan snimak EEG glave košta 12.000 din. Uz to idu i razni nalazi, pregledi itd. i sve to košta, a gorivo i dolaženje po nekoliko puta da i ne spominjemo! Možemo li pomoći Nikolini i njenim roditeljima da im olakšamo da dođu u Srbiju i obave pretrage kod specijalista koji su je dobro upoznali? Ja sam im obećao pomoć, a ko može da mi se priključi na bilo koji način neka mi se javi porukom u inboks stranice - napisao je Stolar Mile na svom Fejsbuk profilu ističući da pomoć za devojčicu ide preko njega, te da se oni koji su u mogućnosti obrate direktno njemu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA