≫ 

Violeta strepi svake noći da se na nju i njenog sina ne sruši plafon. Muž je podigao kredit, pa umro

 ≫ 

Kako je rekla Violeta, jedina želja njenog malog sina jeste da ima svoju toplu sobu i puno igračaka

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Nije opravdanje
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Nije opravdanje

    27. decembar 2020 | 22:34

    Bravo Marija,bravo zalosno. Zdrava nece da radi. I invalidi pa rade. A zdravi neradnici se uvek na decu pravdaju,kako drugi imaju decu i rade. Decu u vrtic

  • Marija

    27. decembar 2020 | 21:37

    Uplatim često bolesnima i siromašnima koji su nekim spletom okolnosti došli u takvu situaciju, ali iskreno gnušam se ovakvih slučajeva. Pa ide rečenica “ nažalost, Violeta, iako je radno sposobna, nema kome da ostavi svog dvogodišnjeg sina na čuvanje.⁣ “ Ma je li nas ova žena zeza? Hajde da svaka osoba koja ima dete sedi kući, jer nema ko da ga čuva. O čemu se ovde radi? Muž i ja svako malo imamo problem oko čuvanja dece. On zbog posla često putuje, ja sam lekar, pa me kači nekad i vikend i praznik, ovde dete sme biti u vrtiću max 9 sati, pa nekad nam zafali 20 minuta, pa zbog toga uvek imamo komšinicu koja nam uskoči da ode u vrić da ne kasnimo, pa plati vrtić,pa plati komšinici itd. I svako koga poznajem ima tu muku sa vrtićem. Ako ne zna ništa da radi neka čisti kuće,lokale,firme, poznajem jednu koja je tako dvoje dece školovala, nego ovako je najlakše, daj u štampu,sedi kući i dosta ti da imaš za hranu.

  • Zalosno

    27. decembar 2020 | 20:14

    Zena 43 godine u punoj snazi da ne radi,nego na socijalli. U vrtic je besplatno cuvanje za ovakve slucajeve. Dobro,sada je korona ali dosada sto nije radila,zausta ne razumem. Lakse joj je da sedi kuci i trazi od drzave a mlada zena. Invalidi pa idu da rade,a ima puno koji se okacili drzavi na "ledja" i kukaju da im drzava obezbedi. Ja ne razumem kako Centar za socijalni rad daje sicijalu sposobnima za rad. Ne bi trebalo,jer ima toliko dzabslebarosa koji nece da rade

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA