Komentari

 • Kg3108

  Jadna žena, da li je moguće da je sama na ovom svetu, bolesna, sa sinom sa smetnjama u razvoju ? Tuga. Sutra ću se raspitati da li postoji neko mesto gde može da stavi kutija za nju :( Što pre da ozdravite gospodjo Svetlana, ja ze molim za vas i dete i svaki dan ću poslati poruku.

 • VesticaMS

  Sama bolujem od multiple. Ljudi iz udruženja je zovu vestica. Svako ko boluje od iste zna koliko je strasno kada se desi relaps pa ne može da se koristi npr ruka, noga... Duple slike... Kao da sama bolest nije dovoljna, ova žena ima dete sa posebnim potrebama. Niti ona može da pomogne detetu niti dete njoj. Za majku... Nema ništa gore. Pomozimo koliko možemo. Hvala na ovom članku,niko ni ne zna kakvih sve sudbina ima. ☹️

 • Lana77

  Boze, kakva tuzna sudbina. Razdvojena od deteta kojem je potrebna majka a ona ni o sebi ne moze da se brine. Treba da se stidimo svi kao drustvo kad zena, koja nema nikoga i o kojoj drzava treba da se brine, preko novina mora da moli da zivi dostojanstveno. Bogu hvala pa se izvukla uz pomoc dobrih ljudi. Zalecice i te rane a svi da pomognemo da sakupi i za taj tretman.pa da joj bude bolje. Hvala sto ste objavili ovo.

 • lela1984

  Ima nas oko 12 hilj.,a ne 10 hilj.,ne unanjujte brojke.Ovde,u Srbiji pre mozes da dobijes stap,hodalicu i kolica na kraju,kao slag na tortu,nego lek.Ja sam tek zimus dobila lek, a bolujem skoro 5 hod., 2 puta sam lomila nogu zbog bolesti, korisrila i stap i hodalicu. Sad ne koristim nista,ali sam tesko pokretna,naravno.Tako da,potpuno razumem ovu zenu i nista to nije cudno za MS,na zalost. Drzavo,daj vec jednom lek za sve!Ne terajte nas vise u toliki invaliditet,pomazite vec jednom!I pomozite i ovoj zeni. Molim da se objavi komentar.

 • Ruja

  Ko će da odgovara za te dekubite ,rane što je dobila u tom domu?

  • Marija P.

   @Ruja

   Ruja, u pravu ste. Dekubite je trebalo slikati, tužiti ustanovu u kojoj su se stvorili. To je ISKLJUČIVA krivica te ustanove. Zakonski ima pravo na veliku odštetu.

  • Buba

   @Ruja

   To je od ležanja i skoro svi oni dobiju dekubitus, nisu oni krivi koji brinu o njima, to se jako teško leči ili s3 nikad ne izleči

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima