Nikola izgubio bitku sa tumorom, njegova Sara neutešna: "Sad si na lepšem mestu, gde ništa ne boli"

Nikoli Zdravkoviću (29) je 2. marta 2019. godine dijagnostikovan tumor na mozgu

  • 11
Nikola Zdravković Printskrin: Budi human

Nikola Zdravković (29), koji se od 2. marta 2019. lečio od tumora na mozgu, preminuo je danas, objavila je njegova supruga Sara. "Moj Niki, sada si na lepšem mestu, gde te ništa ne boli i ne muči, voli te tvoja Bubi najviše", napisala je ona na društvenim mrežama.

Nikola je potražio lekarsku pomoć zbog glavobolja. Pošto su ga mučile mesec dana, nešto jače nego inače i zbog bola u očima, koje su pripisali umoru i napornom radu, snimak magnetne rezonance pokazao je tumor na mozgu. Iz bolnice je izašao početkom maja.

Narednog leta ponovo je dobio glavobolje.

Nikola Zdravković Printskrin: Facebook

Imao je i neke propratne simptome, kod njega je to bila štucavica. Magnetna rezonanca je pokazala da se tumor proširio. Nikoli se tada toliko pogoršalo stanje da više nisu čekali, već otišli u inostranstvo na lečenje.

U drugoj polovini avgusta prošle godine otišao je u Tursku na lečenje i tamo se zadržao oko tri nedelje. Od tog momenta do početka novembra odlazio je na dvonedeljne terapije. Početkom godine, kada je i Telegraf pisao o njegovoj borbi, bilo mu je bolje, vratio mu se osmeh na lice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA