Boškov tata o danima u bolnici: Na respiratoru je, na intenzivnoj nezi. I dalje je stanje ozbiljno

Boško je u bolnici u Novom Sadu, dežavo, reaguj, da što pre primi zolgensmu

Komentari

 • laki

  Evo ove 3000 od ovih lažnih vodica koje mi nismo primili dajte ovim malim ljudima kojima je stvarno potrebna pomoć!

 • Tadijina mama

  Poslala sms, jos jednom. Hvala Telegrafu koji prati Boleta u njegovoj bici, samo nastavite da objavljujete, da podsecate sve nas i da i ostali vide ozbiljnost situacije. Do kraja, do pobede!

 • Sara

  Državi pomozi Bošku

 • Dugic Nenad

  Ovo je naš Bole!! Sedmi Zmaj!!! Pobedićemo Bole!! Ima mnogo više dobrih ljudi...! Nego onih koji lupaju Dislaikove i sprovode teoriju Zavere!!!Dobićes ti svoj Lek,i šansu za tvoj Zivot!!!Apelujem na sve dobre i časne ljude: pomozite koliko mozete,i biće dovoljno za ovog malog Zmaja!!!! PS: krivce treba traziti u onima koji su postavili ovakvu cenu za lek!!!!! Trulo da trulije nemoze biti!!!

  • Natasa

   @Dugic Nenad

   Ne razumem komentar, krivac je firma koja je izumela lek? Dakle bolje bi bilo da leka nema. Razvoj leka traje godinama pa i decenijama a na razvoju istog rade vrhunski stručnjaci koji ne rade za kikiriki već za ozbiljan novac. Ako neko smatra da je cena previsoka neka napravi sam lek. Verujem da bi cena leka bila bar 100 puta jeftinija da se nisu u poslednjih par godina pojavili prenatalni testovi koji utvrdjuju da li će se dete roditi sa ovim oboljenjem. Lek se razvijao jako dugo, napravljeni su enormni troškovi a po svoj prilici se neće koristiti, da ne bi bila totalna šteta proizvodjač je nabio ogromnu cenu za lek da dok može pokrije koliko toliko troškove oko pronalaska. Činjenica je da rok upotrebe ovog leka, koji je još u eksperimentalnoj fazi svega par godina. Trenutno se radjaju bebe sa ovim oboljenjem i oni trenutno mogu da naplate lek, sutra neće moći. To je realnost. Do juče su deca umirala u teškim mukama od ove bolesti, koja nije retka, a danas imaju šansu da žive. Mislim da je to mnogo bitnije od cene leka.

  • ZD125

   @Dugic Nenad

   @ Natasa Dobiste tri minusa na veoma realan i objektivan komentar. Sta vredi, ljudima jednostavno neke stvari ne dopiru do mozga. Od mene plus u svakom slucaju.

  • Zna li neko

   @Dugic Nenad

   Zašto je ovaj lek nenormalno skup? Šta to sadrži i da li se teško spravlja? Ja ne razumem?

  • Shampita

   @Dugic Nenad

   Svaki lek je posebno dizajniran za svako dete. Sam sadržaj leka pretpostavljam nije skup ali kao što Nataša kaže verovatno je decenijama razvijan, ne smišljaju se lekovi preko noći. Sad zamislite desetine ili stotine ljudi koji npr 10 god rade da osmisle lek, to su vrhunski stručnjaci u oblasti medicine kao idrugih srodnih nauka. Taj stručkak košta Boga oca, on 10 god treba da prima platu....Cena je determinisana ne samo sastavom leka nego svim troškovima koji su proizašli iz toga. Oprema koja se koristi je sigurno nenormalno skupa i ne nabavlja se tako lako. Pitanje je na nivou zašto su maline npr tako skupe, to je obično voće. Da pitate nekoga ko se bavi proizvodnjom on će znati da vam taksativno navede koje troškove on ima na tom putu, koji su rizici....Ako neko ko se bavi uzgojem banalne voćkice ima ogrome troškove šta mislite koliki su troškovi da izmislite lek.

 • Jelena

  Izdrži andjele

 • Tata

  Neka te Bog cuva duso mala!

 • Mm

  Pomozimo i Bošku koliko ko moze, slatkiš mali

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima