≫ 

"Da Bog podari samo snage! Volju imamo": Stolar Mile opet pomaže, drveni kreveti spremni za poklon

Mile je ovog puta napravio dva drvena "singl" kreveta kao donaciju nekoj ustanovi čiji si korisnici deca sa probleima u razvoju

  • 2
Stolar Mile Foto: Twitter/@StolarMile

Milorad Jurković iz Rakovca kod Beočina, poznatiji kao stolar Mile, ne prestaje da nas oduševljava svojim humanim gestovima. Ovog puta, odlučio je da dva nova, drvena "singl" kreveta pokloni nekoj ustanovi čiji si korisnici deca sa probleima u razvoju.

"Dajemo na poklon 2 kreveta samca ustanovi ili udruženju čiji su članovi i korisnici deca sa problemom u razvoju. Dušeke na žalost nemamo !", napisao je stolar Mile na svom Tviter profilu.

Kao i uvek, kako i sam kaže, reč je o malom doprinosu koji će, pak, nekome puno značiti.

"Toliko opet možemo nekome dati svoj mali doprinos pa do nekog sledećeg poklona neka nam Gospod Bog podari samo snage! Volju imamo", naveo je na kraju.

Sudeći po komentarima korisnika ove društvene mreže, ovaj gest je naišao na potpuno oduševljenje i podršku, te se jedan čovek javio da poklanja dušek kako bi poklon bio kompletan.

Podsetimo, posednja velika akcija stolara Mileta, desila se u avgustu kada je ovaj humanitarac pomogao jednom samohranom ocu iz okoline Požarevca da zadrži starateljstvo.

- Kontaktirali su me ljudi koji poznaju oca. Oni su već pokušali da reše problem, ali nisu uspeli sami da nabave sav potreban materijal. Osim kupatila trebalo je da se srede soba i kuhinja. Ja sam podelio apel na svojoj Fejsbuk stranici, on se brzo proširio i na toj društvenoj mreži, ali i na Tviteru. Novac je sakupljen za 24 sata. Kako je materijala u vidu pločica, laminata, bojlera i svega drugog što je neophodno bilo sve više, bukvalno smo morali da širimo apel da se akcija zaustavi - rekao je tada Mile za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA