Više od sto humanih majstora pomaže u lečenju Vanje Malović

U akciji "Majstori za Vanju" keramičari, parketari, vulkanizeri će vam srediti stan i automobil, a uslugu ćete platiti donacijom za lečenje Vanje Malović

  • 3
vanja malović

Foto: budihuman.rs

Halo oglasi su okupili više od sto najhumanijih majstora u Srbiji kako bi pomogli petomesečnoj bebi Vanji Malović, koja boluje od spinalne atrofije mišića i kojoj treba najskuplji lek na svetu. Ovi plemeniti majstori odriču se svoje zarade, a uslugu naplaćuju donacijom za lečenje Vanje. Ako vam je potreban majstor, spisak najhumanijih majstora u Srbiji i usluga koje nude se nalazi na sajtu halooglasi.com u kategoriji Humanitarne akcije.

Cela Srbija se ujedinila za pomoć Vanji Malović, petomesečnoj bebi koja boluje od spinalne atrofije mišića, koja se može izlečiti, ali najskupljim lekom na svetu – lek za Vanju košta čak 2,5 miliona dolara!

Što je još važnije, vremena je sve manje, jer Vanja lek mora da primi u narednih mesec dana. Akcija "Majstori za Vanju" okupila je 110 humanih majstora koji su se odmah odazvali pozivu - krovopokrivači, majstori koji rade instalacije grejanja i hidroizolacije, serviseri automobila i malih kućnih aparata…

- Nisam imao dilemu da li da se priključim akciji kada su me pozvali iz Halo oglasa. Za tako malu bebu koja se bori za život ovo je najmanje što mogu da uradim, biću još srećniji kada ode na lečenje, jer sam i ja bio deo toga - poručio je Vladimir Gajić, moler iz Beograda.

Minimalni iznos za angažman humanog majstora je 2000 rsd. Ukoliko je vrednost usluge majstora skuplja, razliku do vrednosti usluge ćete platiti samom majstoru. Ako želite da angažujete humanog majstora, potrebno je pre same popravke da donirate 2000,00 rsd za lečenje Vanje Malović uplatom na njen račun na sajtu fondacije Budi Human (160-6000001131465-72, u polje "svrha uplate" upišete "Majstori za Vanju") i pokažete majstoru dokaz o uplati, a on će svoju uslugu nakon toga pružiti besplatno ili umanjiti za 2000,00 dinara.

Ukoliko želite da podržite Vanju, možete poslati SMS poruku sa brojem 1077 na 3030, vrednost poruke je 200 dinara.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA