≫ 

Nikola je sedeo na panju kad ga je pogodio zalutali metak: Jauknuo je i pao, metak mu se zaustavio u kičmi

 ≫ 

Mladić je od tad paralisan i treba mu 100.000 evra za operaciju u Nemačkoj, gde mogu da mu izvade metak i kičme

Komentari

  • Nina

    28. april 2022 | 20:40

    Zanima me kako to da niko nije ispitao ko je pucao i zasto. Nije mi logicno i kako je zalutao? 🙄 Gde je to trebalo da čovek puca i iz čega je pucano to treba da utvrdi policija i ko to sve u selu ima dozvolu da ima u kuci vatreno oružje. I u sred bela dana neko puca 🤔🤔 nema logike.. I da se obavesti narod. Ili neko nekoga štiti,pa kao lakše ce proci kad bi se reklo kao zalutao metak.🤔🤔🤔 A to što je mlad dečko ostao paralizovan zbg nečije nemarnosti to nikome ništa. I sad treba da ostane na tome da je metak zalutao.

    • 29. april 2022 | 16:46

      Barbara

      @Nina

      Upravo to se i ja pitam. Ko je pucao i zašto, da odgovara i plati neku kaznu. Nije u redu, ovako ispada da je to sasvim u redu nekoga slučajno paralizovati, dobri ljudi će pomoći...

    • 1. maj 2022 | 08:40

      Jelena

      @Nina

      Tekst kao i dogadjaj su živa istina, sada je mladić od 18 godina zbog nemilog događaja i nemarom pojedinca paralisan.Da bi nadležni sproveli istragu do kraja potreban im je upravo taj metak koji se nalazi u Nikolinoj kičmi. Jedna velika tuga i stres za Nikolinu porodicu ,bolove koje mladić trpi i sa kojima se muči vec mesec dana treba izdrzati. Molim sve ljude dobre volje,humane i velikog srca da doprinesu koliko su u mogućnosti kako bi u najkraćem roku skupili potreban iznos za operaciju u Nemačkoj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA