Preslatka fotografija tri drugara: Minja i Gaša pomažu Vukiju, dečaku plavih očiju koji ima više dijagnoza

Na samom porođaju došlo je do komplikacija: asfiksije, pneumotoraksa, distres sindroma i krvarenja u mozgu trećeg stepena, koje je ostavilo trajne posledice * Najviše problema Vukiju prave cerebralna paraliza i epilepsija

  • 1

Fotografija na kojoj je tona slatkoće objavljena je na Instagram profilu Za Gavrilovu pobedu. Na njoj su Minja Matić, Gavrilo Đurđević, koji su oboje primili najskuplji lek na svetu, "zolgensmu" za lečenje retke i teške bolesti, spinalne mišične atrofije tip 1. Sa njima je na fotografiji, u sredini, i dečak na čije su potrebe hteli da skrenu pažnju, preslatki Vukašin Đurin (3).

- Danas smo upoznali našeg divnog drugara Vukašina. Vukiju je neophodna pomoć svih vas. Na samom porođaju došlo je do komplikacija: asfiksije, pneumotoraksa, distres sindroma i krvarenja u mozgu trećeg stepena, koje je ostavilo trajne posledice.

- Vukašin ima više dijagnoza, od kojih mu najviše problema prave cerebralna paraliza i epilepsija. Vukašinu su sredstva potrebna za specijalističke preglede, tretmane matičnim ćelijama, dijagnostiku, tretmane u hiperbaričnoj komori, fizikalne terapije, defektološke tretmane, hipoterapije, hidroterapije...".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Za Gavrilovu pobedu (@zagavrilovupobedu)

- Pomozimo ovom plavookom lepotanu slanjem poruke 975 na 3030 i pokažimo njegovim hrabrim roditeljima da nisu sami", navodi se na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Vukašin Đurin (@vuki.hrabrog.srca)

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Vukašin Đurin (@vuki.hrabrog.srca)

Vukiju možemo da pomognemo uplatom na dinarski račun: 160-6000000844019-80, uplatom na devizni račun 160-6000000844042-11.

IBAN:

RS35160600000084404211

SWIFT/BIC:

DBDBRSBG

Skeniranjem NBS IPS QR koda na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR kod

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Vukašin Đurin (@vuki.hrabrog.srca)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA