≫ 

Danijeli je muž umro od raka, sada boluje i ona: Poznati frizeri iz Novog Sada danas besplatno šišaju za nju

Prikupljeni novac biće prosleđen Novosađanki Danijeli Strbački Glavić

  • 0
Danijela Strbački Foto: Facebook/Danijela Strbački Glavić

Frizeri iz poznatog gradskog salona "Berberaj" u Mite Ružića danas besplatno šišaju sve zainteresovane, a prikupljeni novac biće prosleđen Novosađanki Danijeli Strbački Glavić.

Kako je objavio Andrija Nikitović Brica, ceo radni dan u "Berberaju" danas će biti posvećen kako bi se prikupile donacije za Danijelu Strbački Glavić koja boluje od karcinoma dojke.

Danijela je kreativka, u Novom Sadu poznata po izradi kutija za čuvanje uspomena koje lično oslikava, ali i po učestvovanju na velikm broju humanitarnih bazara.

Ona je i majka troje dece. Njen suprug, Dragan Glavić, preminuo je ranije ove godine. Za Danijelu je novac prikupljao i Fudbalski klub Vojvodina. Porodici možete da pomognete uplatom novca na račun Danijele Strbački Glavić u Banci Intesa: 160-5500100600758-61. Inače, momci iz "Berberaja" su i ranije šišali besplatno i donirali u humanitarne svrhe. Između ostalog, pomagali su u prikupljanju sredstava za lečenje Novosađanke Nataše Stijaković, a obezbeđivali su i donacije za tretman nekadašnje vaterpolistkinje Nastasje Nedimović.

Frizerski salon "Berberaj" nalazi se u Ulici Mite Ružića 4, a radno vreme je do 20 sati.

Video: Ljubiša je napravio svoj milioniti korak za Iliju: Još malo ga deli od cilja, prešao više od 800 km

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA