≫ 

Čovek velikog srca licitira svoj "porše" za malog Luku: Cela Srbija uz dete koje je napao najagresivniji tumor

Ova licitacija trajaće do sutra i završava se u ponoć nakon čega će Saša objaviti ime pobednika. Za sada najviša cena ponuđena za ovaj atraktivan automobil je 17.600 evra

  • 4

Za preslatkog Luku Stajkovića (5) čija je uznemirujuća borba sa tumorom na mozgu pokrenula do sada neviđen broj akcija za kratak period je podstakla i jednog humanitarca da za ovog malog borca na licitaciju stavi i "porše".

Maleni Luka se već u najranijem detinjstvu suočio sa gubitkom oca, a sada i on sam vodi bitku za život sa samo pet godina. Njegova majka i on lavovski se bore sa tumorom na mozgu koji je Luki oduzeo mogućnost hoda, govora i vida.

Luka ima maligni tumor meduloblastom, gradus 4 - najagresivniji i najopasniji stepen. Kontrolni magnet pokazao je da je kod mališana za tri nedelje nakon odtsranjivanja tumora nastupila metastaza i da se tumor raširio niz kičmu, kičmeno stablo i ponovo vratio na mozak.

Priča o ovom neodoljivom dečaku i njegovoj tužnoj sudbini izazvala je veliki odjek ljudi širom Srbije, a humanitarne akcije i donacije se nižu jedna za drugom.

Ipak najveće iznenađenje i ogromne pohvale zadobio je humani gest Saše I., čoveka koji je za Luku postavio na licitaciju "porše".

Ova licitacija trajaće do sutra i završava se u ponoć nakon čega će Saša objaviti ime pobednika. Za sada najviša cena ponuđena za ovaj atraktivan automobil je 17.600 evra. 

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Icitovic Sasa (@icitovicsasa)

Pomozimo Luki!

Slanjem SMS 1427 na 3030

Uplatom na dinarski račun:

160-6000001511388-53

Skeniranjem NBS IPS QR koda na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR kod

Uplatom na devizni račun:

160-6000001512030-67

IBAN:

RS35160600000151203067

SWIFT/BIC:

DBDBRSBG

Video: Miloš i Biljana za Anikino zdravlje dali svoju rodnu kuću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA