Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ovo je naša zajednička borba, koja se i dalje nastavlja": Mali Danilo operisan po treći put

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dečak ima dijagnozu epilepsije, kao i dijagnozu iz spektra autizma koja, udružena sa epilepsijom, dodatno usporava njegov dalji razvoj i oporavak

  • 0

U Novom Sadu, u klinici Parks, juče je uspešno završena još jedna operacija sedmogodišnjeg Danila Balaća iz Apatina. Sredstva za operaciju su bila obezbeđena zahvaljujući donacijama građana, a Danilova borba se nastavlja, navodi Radio Apatin.

- Završena je i treća operacija. Želim svima da se zahvalim, svima koji su donirali novac za Danila, svima koji su uplaćivali novac na Danilov račun, onima koji su slali poruke sa Danilovim brojem, onima koji su postavljali licitacije, onima koji su kupovali, onima koji su licitirali, svima koji su podizali vidljivost licitacije svojim komentarima, svima koji su odobrili da se postave donatorske kutije, onima koji su prilog ubacivali u iste, svima koji su organizovali humanitarne akcije i onima koji su učestvovali u njima, onima koji su pomislili na Danila, beskrajno vam hvala. Ovo je naša zajednička borba koja se i dalje nastavlja - navela je njegova mama.

Danilu je i dalje potrebna pomoć, te apelujemo na sve ljude dobre volje da, ukoliko su u mogućnosti, doniraju sredstva za Danilovo lepše i srećnije detinjstvo.

Prema poslednjem preseku Fondacije "Budi human", od potrebnih 4.838.000 dinara, za sad je prikupljeno oko 2.700.000.

Danilu možete pomoći slanjem sms poruke, sadržine 1364 na broj 3030.

Podsećamo, dečak ima dijagnozu epilepsije, kao i dijagnoza iz spektra autizma koja, udružena sa epilepsijom, dodatno usporava njegov dalji razvoj i oporavak. U narednom periodu, sredstva su mu potrebna za intenzivne tretmane logopeda, defektologa i montesori defektologa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA