Vreme čitanja: oko 2 min.

Rezultati magneta su kao šamar, još smo u šoku: Bolan apel sestre srpske Mona Lize, ovo joj je bolest učinila

Vreme čitanja: oko 2 min.

Aleksandra Dinić, poznata i kao srpska Mona Liza, boluje od agresivnog tumora na mozgu koji ne može da se operiše

  • 0
Aleksandra Dinić Foto: Privatna arhiva

Horor! Tako jedino mogu da opišem situaciju u kojoj se nalazi moje najdraže biće na planeti.

Ovim bolnim rečima počinje svoj apel Nataša Dinić, čija sestra Aleksandra, poznata i kao srpska Mona Liza, boluje od agresivnog tumora na mozgu koji ne može da se operiše.

- Nakon zračka svetlosti koji nas je obasjao pre par meseci, kada smo konačno imali pozitivan odgovor na terapiju, nažalost, rezultati magneta od prošle nedelje su kao šamar od kojeg još ne možemo da se oporavimo. Nova tumorska lezija na mozgu! Stravične glavobolje, epi napadi koji su sve mučniji i duže traju, opet se moja sestra ne seća šta mi je rekla ili uradila taj dan ili pre samo nekoliko trenutaka - napisala je sestra Nataša.

Opet su je, kaže skrhana lošim vestima, izgubili u mračnim hodnicima lavirinta gde baulja, ali uporno i dalje traži izlaz! Biti bolestan, biti u potpunom mraku, biti u strahu, je nešto najgore što čovek može da iskusi.

- Ali biti sa druge strane lavirinta, pokušavajući da nađeš prolaz za svoju voljenu osobu, dok čuješ njene vapaje, je podjednako teško. Svi smo tu za Aleksandru, porodica, prijatelji, doktori, svi mozgamo i razmišljamo kako da je oslobodimo, kako da razbijemo taj prokleti zid lavirinta u kome se našla moja sestra! Znam samo da ću kopati i rukama i nogama dok ne prokopam izlaz, ali isto tako znam da to ne mogu sama, predebeo je zid koji me deli od sestre. Potrebna je timska akcija, velika udružena sila!!! Situacija je sledeća: Ozbiljna dijagnoza + neoperabilan tumor + mnoštvo opcija od kojih ne znaš koja je prava + malo vremena + ograničena novčana sredstva = rebus je koji pokušavamo da rešimo. Ljudi, molim vas da pokušate da na trenutak zamislite agoniju moje sestre i moje porodice, i da svako od vas doprinese koliko može, jer opcije koje sada razmatramo su ekstremno skupe - napominje ona.

Samo zajedničkom akcijom, jednim snažnim udarcem, možemo probiti ovaj zid kojim je Aleksandra okružena i pružiti joj mogućnost za život!

SMS na poruke 1360 na broj 3030

Uplata na dinarski račun:160-6000001468223-53

Uplata na devizni račun: 160-6000001468323-44

IBAN: RS35160600000146832344

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA