≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Razlika između prve i druge slike je par trenutaka: Samohrana majka iz Kruševca dobila lošu vest, sledi borba

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pomoć Andrijani možete uplatiti na broj računa 265000000558020346

  • 0
Andrijana Minić, Kruševac Foto: Privatna arhiva

Fotografije prelepe Andrijane Minić (40) iz Kruševca, samohrane majke koja se grčevito bori za svoj život, dokaz su da se sudbina čoveka može promeniti u samo par trenutaka. Na obe slike ova hrabra žena ne skida osmeh sa lica, u njenim očima tinja život, ali opaka bolest zakucala je na njena vrata i sada joj je neophodna naša pomoć!

Nakon teške operacije tumora na dojci, kada joj je ista i odstranjena, Andrijana se susrela oči u oči sa neprijateljem i započela je mukotrpne terpaije. U najtežim danima svog života ova žena, uz podršku svoje majke i sina, morala je da se suoči i sa besparicom.

Bez posla i nemogućnosti da radi zbog teškog stanja u kojem se nalazi, Andrijanina tročlana porodica živi od penzije njene mame koja iznosi nešto više od 20.000 dinara. Kako je Minićeva izjavila za Telegraf pomoć je potražila i u Socijalnom, međutim ni ta vrata joj se nisu otvorila.

"Odbijena sam za socijalnu pomoć jer majka prima penziju, konkurisala sam i za kućnu negu, ali ne gajim puno nade", rekla je kroz suze naša sagovornica.

I pored straha i neizvenosti za sopstveni život, ali i svakodnevne boli kroz koju prolazi zbog bolesti, Andrijana strepi i za svog sina, za kojeg joj je, kako je nam je rekla, potreban novac za školovanje.

Ipak, admin Fejsbuk grupe "Mi pomažemo, priključite se i vi" dodala je malo svetla u Andrijanin već jako težak život. Pokretanjem akcije za jedan dan prikupila je 60.000 dinara za ovu ženu kojoj su finansijska sredstva neophodna i kako bi nastavila lečenje.

"Bravo ekipo moja, bravo za sve vas! Ponosna sam što sam osnivač ovog udruženja i sto smo do te mere složni da nemamo prepreka", napisala je adminka.

Za ovu hrabru ženu sada nakon hemoterpaija sledi zračenje koje će morati da obavi u Nišu, a kako nam je otkrila, putni troškovi, kao i troškovi lečenja biće dosta veliki.

"Uz svu muku, moraću da putujem u Niš više puta, još uvek ne znam tačnu cifru, ali biće mi potrebno novca i da odem tamo i za terapije", priča naša sagovornica.

Porodica Minić apelovala je na sve ljude dobre volje koji su u mogućnosti da pomognu Andrijani da iz ove životne bitke izađe kao pobednik.

Pomoć Andrijani možete uplatiti na broj računa 265000000558020346.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA