≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nenad bio uspešan košarkaš, jedan događaj ga vezao za kolica: Sad mu hitno treba pomoć da skupi 13.000 evra

J. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tridesetosmogodišnji Nenad Ćirić od malena se bavio košarkom

  • 0

Nenad Ćirić iz Zaječara (38), nekadašnji sportista, nastavlja svoju borbu za izlečenje. Nakon što je na klinici u Ufi, primio četiri terapije ubrizgavanja živih ćelija kako bi ustao iz invalidskih kolica, Nenadu je zakazana operacija oba oka. Porodici Ćirić je za ovu operaciju, neophodna pomoć svih dobrih ljudi, prenosi ZAmedia.

"Obaveštavamo vas o novoj humanitarnoj akciji koja je pokrenuta kako bismo podržali Nenada. On bi uskoro trebao proći kroz svoju drugu operaciju, operaciju oba oka u Rusiji, zakazanu za 9. mart, i potrebna mu je naša podrška. Nenad se hrabro suočava s izazovima i bori se s hrabrošću, ali troškovi lečenja i putovanja su značajni. Potrebno je sakupiti 13. 000 evra", navodi porodica Ćirić.

Porodica još dodaje da je bilo koji vid pomoći od velikog značaja.

"Bilo da je finansijski doprinos, deljenje informacija, organizacija dobrotvornih događaja. Svaka pomoć je značajna. Neka nas naša solidarnost i ljubaznost ujedine kako bismo pomogli Nenadu u ovom teškom trenutku. Svaka mala pomoć čini veliku razliku. Hvala vam na ljubavi i podršci", poručuju oni.

Podsetimo, tridesetosmogodišnji Nenad Ćirić od malena se bavio košarkom.

Kao potpuno zdrav momak svoje slobodno vreme je provodio na terenu, igrajući svoju igru. Njegovu igru prekinuo je događaj koji mu je u potpunosti promenio život nametnuvši mu neka nova pravila. 2011. godine došlo je do izliva krvi u mozak. Taj događaj mu je promenio život iz korena.

Račun za donacije:

Dinarski račun: Nebojša Ćirić 265-0000006840652-50 Raiffeisen Bank.

Devizni račun: Nebojša Ćirić 265-0500000466964-11 Raiffeisen Bank.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA