≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vučić na predizbornom skupu SNS u Novom Pazaru: Imaćete najmoderniji klinički centar, biće uređen i stadion

T. U.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li znate šta Novi Pazar dobija sa Kliničkim centrom, hoću da imate najbolje moguće uslove, poručio je Vučić

  • 67
NOVI PAZAR VUČIĆ SKUP Foto: Tanjug/Irfan Ličina

Predstavnici SNS, tačnije liste „Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane“ večeras su održali predizborni skup u Novom Pazaru u sportskoj dvorani Pendik.

Među prisutnima su bili i otac predsednik Srbije Anđelko Vučić, bivši košarkaši Dejan Tomašević i Željko Rebrača, ministri Tomislav Momirović i Jelena Tanasković, predsednik SDPS Rasim Ljaljić, Mirsad Đerlek, Marija Labović, Arno Gujon, Husein Memić i drugi.

Među govornicima je i Rasim Ljajić, predsednik SDP. On je rekao da je narod pokazao da je mnogo politički zreliji i mudriji nego što su neki mislili.

"Znam ja vas u dušu, vi ste odlični trgovci. Niko vas ne može da prevari, a godinama su pokušavali i nisu uspeli. Zašto treba da se glasa za listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane". Prvo, naša stranka je na ovoj listi. Pobeda naše liste znači veće učešće naše stranke u Vladi, nove investicije, projekti u Pazar i u Sandžak. Kad glasate za našu listu, glasate za našeg poslanika, Muamera Bačevca. On nema konkurenciju, u odnosu na druge kandidate iz Pazara", rekao je Ljajić.

Predsednik Srbije i član SNS Aleksandar Vučić izjavio je večeras na predizbornom skupu naprednjaka u Novom Pazaru, da će taj grad sa novim kliničko bolničkim centrom dobiti jednu od pet najboljih i najmodernijih klinika u Srbiji i jednu od deset najmodernijih u jugoistočnoj Evropi i na Zapadnom Balkanu.

NOVI PAZAR VUČIĆ SKUP Foto: Tanjug/Irfan Ličina

"Ovde će moći svaka žena da ode na pregled na najmoderniji digitalni mamograf. Ovde smo doneli magnetnu rezonancu zajedno sa našim arapskim prijateljima još 2017. godine. Donećemo još jednu. Hoću da imate najbolje moguće uslove. Neću da se stidim kada gledam slike iz korone i vidim u kakvim sobama su ljudi ležali boreći se za život", rekao je Vučić na predizbornom skupu.

Vučić je zahvalio predsedniku SDPS Rasimu Ljajiću koji je govorio pre njega, i naglasio da je Ljajić večeras pomenuo nešto što malo političara hoće da kaže, a posebno kada je to nešto što može naići na negodovanje publike.

Aleksandar Vučić, Novi Pazar - Predizborni skup Foto: Tanjug/Irfan Ličina

"Rasim je večeras rekao da kažemo hvala za ono što je urađeno u Novom Pazaru. Za mene ne postoji lepše i važnije rečenice", istakao je Vučić.

Predsednik je upitao i da li je iko sanjao u Novom Pazaru da će najmodernija škola biti u Sjenici.

"Jel to bilo nekada ranije? Nije. Sada mi stižu zahtevi, i od Rasima, sad mi traže bazene, stadione. Mnogo smo toga uradili. Videli ste da smo tri stadiona izgradili. Ići će nam Kragujevac, Niš, Beograd, i ići će i Novi Pazar. Imate Ljajića koji je vratio veru u fudbal ovde u Pazaru", rekao je Vučić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RS

    12. decembar 2023 | 19:32

    Idi Vučko i ne vraćaj se

  • Miško

    12. decembar 2023 | 19:23

    Pa on gde god dodje obećava kliničke centre... A ni za ove nema lekara, odoše svi. Ko će da radi, vodoinstalateri...? Nerealno...

  • dragan

    12. decembar 2023 | 19:47

    Da neće metro u novom pazaru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA