≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vučić o uvredama na račun Srba iz Republike Srpske tokom glasanja: "To je nešto što je zastrašujuće"

S. Ž.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lažima nije bilo kraja u kampanji, posebno su me bolele uvrede upućene našem narodu Republike Srpske

  • 13
Izborni štab SNS, izbori 2023 Foto: Marko Jovanović

Nakon prvih izbornih rezultata u nedelju veče, predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se na drugoj konferenciji za medije u izbornom štabu liste "Srbija ne sme da stane" i posebno se osvrnuo na napade na  Srbe iz Republike Srpske.

"Lažima nije bilo kraja u kampanji, posebno su me bolele uvrede upućene našem narodu poreklom iz Republike Srpske, našem narodu zapadno od Drine i Dunava", rekao je Vučić, a potom dodao:

"To je nešto što je zastrašujuće. Tu skoro da nikakve promene u stvarnom broju glasova nema. Niti to suštinski odlučuje, ali je simbolično veoma važno. A oni su dočekali priliku da ni zbog čega napadaju ljude. Zbog lažnog biračkog mesta. Zbog biračkog mesta koje su sami izmislili", rekao je Vučić.

"Ceo naš narod ste osudili", zaključio je.

"Ono što je mnogo važnije za budućnost Srbije je da ćemo mi morati sebe da menjamo. Moraćemo više nego ranije da sklonimo bahate i arogantne ljude koji ne žele da razgovaraju sa narodom", istakao je.

Zatim se osvrnuo i na politiku na KiM:

"Moraćemo da napravimo telo koje će morati da odlučuje ko su ti ljudi. I uvek ćemo čuvati Kosovo i Metohiju",  poručio je pred svojim saradnicima u štabu SNS-a.

Predsednik je istakao da su rezultati SNS na ovim izborima drugi najbolji rezultat u istoriji i to ostvaren posle 11 godina na vlasti.

Dan posle izbora, pratite u našem uživo blogu koji su konačni rezultati, klikom na link ovde

(Telegraf.rs)

Video: Vučić: Zadovoljan sam načinom vođenja kampanje, ovo su retki izbori bez incidenata

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anka

    18. decembar 2023 | 08:17

    Mogu da vredjaju kolko oce nemogu nam nista

  • Rajko

    18. decembar 2023 | 08:48

    To su uvrede iz opozicije iz Republike Srpske a to nisu Srbi . Srbi ne vrijeđaju Srbiju . Srbi su uz Dodika .

  • Crni RS

    18. decembar 2023 | 14:05

    Dali je vrijedno pominjati te smradove prozapadnjacke koji mrze Srbiju , Republiku Srpsku to je onj najveci sljam jos uvijek komunjarski koji treba sad posle ovih izbora pocistiti jednom za sva vremena Tepicke tepi- cke , Dzilasovce....da se nikad vise ne pojave na sceni! Recite ako nemoete docicemo mi iz Republike Srpske da ih pobrisemo gumicom !!! Zivjela Srbija - Republika Srpska - Rusija bratska !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA