Šutanovac obećava besplatne udžbenike (FOTO)

Kako se navodi u saopštenju, Šutanovac je rekao da je Beograd već sprovodio ovakav projekat, ali da ga je sadašnja vlast ukinula

  • 13

Kandidat za gradonačelnika Beograda sa liste „Da oslobodimo Beograd - DS, SDS, NOVA, ZEP Zeleni" Dragan Šutanovac razgovarao je danas sa građanima na Vračaru i obećao da će ta lista, ukoliko postane gradonačelnik, svim đacima Beograda omogućiti besplatne udžbenike.

Šutanovac u Ripnju: Beograd mora da se decentralizuje (FOTO)

Kako se navodi u saopštenju, Šutanovac je rekao da je Beograd već sprovodio ovakav projekat, ali da ga je sadašnja vlast ukinula.

- Umesto da je taj projekat proširila na celu Srbiju, aktuelna vlast ga je obustavila - tvrdi Šutanovac.

Foto: Tanjug/DS

- Stranka koja je izrodila poplavu lažnih diploma i plagijata, i to među nosiocima najviših državnih funkcija, očigledno ne može da se podiči znanjem, te sticanje istog pokušava da onemogući i građanima i njihovoj deci - rekao je Šutanovac i obećao da će "u sklopu modernizacije i pametnog Beograda, svi đaci dobiti tablete koji će praktično biti digitalni udžbenici".

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    5. februar 2018 | 18:42

    PA TI SI ME ISTERAO NA ULICU POSLE 25 GODINA RADA U VOJSCI, SRAM DA TE BUDE!!!!

  • Mile b b

    5. februar 2018 | 20:24

    Nomoj ti vose da progovaras ti i Djilas znamo koliko ste uradili samo pokupite one podzemne kontenere sto nizasta nesluze kako vas nije sram

  • Rogozin

    5. februar 2018 | 19:05

    Po ko zna koji put ista obecanja. Pa valjda smo se opametili malo da vase izjave uzimamo kao sale. Nemojte vise aman da se ponavljate svakih izbora.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA