Bivši partneri izneli PRLJAV VEŠ! Dveri i DSS u epizodi: Ko je prava, a ko lažna opozicija?

Polemika između nekadašnjih koalicinioh partnera - DSS i Dveri - je nastala oko nastupa na beogradskim izborima i pitanja finansiranja kampanje

  • 16

Nerazumevanje i prepiska na društvenim mrežama koalicije Dveri i Dosta je bilo sa DSS prerasla je danas u javni sukob, u kojem se ponovo "tematizuje" večno pitanje na opozicionoj sceni - ko je prava, a ko lažna opozicija.

Bastać ne štedi protivkandidate: Radulović "psiho", Đilas "isključiv", Šešelj "nije isti"...

Koalicija Dveri i D JB saopštava da DS S nije deo te liste na beogradskim izborima, jer sarađuje na lokalu sa SNS, pre svega na Vračaru i Voždovcu, dok iz DS S uzvraćaju da su baš oni "jedina istinska alternativa" aktuelnoj vlasti.

Polemika između nekadašnjih koalicinioh partnera - DSS i Dveri - je nastala oko nastupa na beogradskim izborima i pitanja finansiranja kampanje.

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Obradović je danas novinarima u skupštini rekao da je on želeo da koaliciju čini i DSS:

- Priznaćete da nije prirodno da budemo na zajedničkoj listi sa nekim ko je deo koalicije sa SNS. Ne znam kako bismo to objasnili biračima", istakao je lider Dveri.

Obradović je rekao da "nema problem" sa DSS, ali ih je ipak pozvao da odgovore da li su leci koje je štampala SNS završili kod njih.

Njegov koalicioni partner Saša Radulović tvrdi da ga je DSS "molio" da sarađuju, ali da ih je on odbio upravo zbog koalicija koje, kaže, imaju sa naprednjacima.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

- Pošto ne mogu da kažu zašto neće da izađu iz vlasti sa SNS onda su morali da krenu da izmišljaju razloge - rekao je Radulović.

Usledio je odgovor od predsednika DSS Miloša Jovanovića i njegovog savetnika Dragana Maršićanina, koji su poručili da DSS nije "prilepak" SNS-a i da sama finansira svoju kampanju.

Prema Jovanovićevim rečima, rukovodstvo Dveri vodi '''skandalozno prljavu kampanju'' protiv DSS pokušavajući da tako opravda koaliciju sa pokretom Dosta je bilo (D JB) zbog koje su ih mnogi članovi napustili.

Maršićanin je naveo da Dveri već dve godine vode kampanju protiv DSS, optužujući je za saradnju sa SNS i pozivajući se kaže, na koaliciju DSS-Dveri sa SNS u Čačku koju je, kako kaže, dogovorao lično lider Dveri Boško Obradović.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA