≫ 

Obećavao je 2008, 2010, 2012. godine da će da izgradi metro, sad tvrdi da nije to rekao: Đilas i četvrti put najavljuje isti projekat

Đilas ne samo da je zaboravio da nije ni započeo izgradnju metroa, nego je zaboravio i kada je sve građanima obećao da će izgradnja tog “njegovog metroa“ početi

  • 3

Kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Đilas ponovo je napao, gostujući na N1, projekat metroa, čiji je plan izgradnje predstavila aktuelna gradska vlast i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, govoreći o tome da metro aktuelne vlasti ne valja već da je bolji njegov metro. Međutim, ono što izostaje u tom njegovom napadu, jeste nesporna činjenica kada je sve građanima obećao da će izgradnja tog “njegovog metroa“ početi.

Stefanović: Novi set neistina Dragana Ðilasa

Naime, Đilas ne samo da je zaboravio da nije ni započeo izgradnju metroa, nego je zaboravio i kada je sve građanima obećao da će izgradnja tog “njegovog metroa“ početi.

Tako je 2010. godine obećao da će izgradnja metroa početi za dve godine. Međutim, to se nije dogodilo do kraja 2013. godine, do kada je Đilas u Beogradu bio na vlasti. Sada se međutim Đilas kaže da takve izjave nije dao. pere od tih svojih izjavama i pravda kako to nije obećavao iako postoje dokazi da je on to najavljivao.

Foto: Tanjug/ Tanja Valic

- Nisam rekao. To je stvar koja se pojavila. Kako mogu da izgovorim da će za dve godine… Ja sam ozbiljan čovek. Četiri godine treba da se gradi metro. Mi smo imali sve završeno, i potpis sa Francuskom i urađena studija koju je njihova firma radila kao donaciju i stručnjaci napravili gde će ići prva linija, i geološka istraživanja… - rekao je Đilas, pa se onda setio da je ipak obećao da će izgradnja metroa početi 2016. godine:

- 2016. godine su trebali da počnu radovi. Imali smo pare, pola smo dobili od Francuske. Imali smo sve papire za to.

Bez obzira što sada pokušava da se ogradi od svojih izjava, Đilas je priču o metrou počeo 2008. godine, da bi 2010. godine u izjavi za medije, kao tadašnji gradonačelnik, obećao da će gradnja početi za dve godine odnosno 2012. godine.

Danas ipak kaže da su takva obećanja nerealna i da je bilo predviđeno da radovi počnu 2016. godine. Đilas je izgleda sam ušao u vrzino kolo svojihobećanja. Iz njegovog današnjeg izlaganja ne može da se zaključi da li je za izgradnju potrebno dve, četiri ili šest godina i koliko je uopšte potrebno obećanja da bi uopšte počela izgradnja metroa. U ovoj kampanji ponovo obećava izgradnju metroa.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raska

    26. februar 2018 | 20:15

    Ma nije on to obecavao! Hahaha

  • Povratak u buducnost

    26. februar 2018 | 20:14

    Jos je Tito 1970 obecavao METRO! I imamo ga! Imamo, ali trgovinu robe i drugi lanac trgovina obuce! Dakle 2 metroa imamo, a mi ‘ocemo i treci!

  • Rogozin

    26. februar 2018 | 20:57

    Zovek ima amneziju. Sve sto je obecavao ranije ne moze nicega da se seti, znaci da ce tako i nastaviti da radi i dalje. On glasacima bas to i porucuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA