BITEF ART KAFE: Pionir britanske haus muzike stiže u Beograd

Telegraf vas vodi na zabavu sa jednim od najtraženijih umetnika na globalnoj sceni haus muzike. Joey Negra nastupiće na letnjoj sceni Bitef art kafe-a u četvrtak, a sve što treba da uradite je da pošaljete mejl sa ličnim podacima na karte@telegraf.rs

  • 0

Beyond Compare događaj na letnjoj sceni Bitef art kafe kluba predstavlja vam producenta Dave Lee-a, poznatog po pseudonimom Joey Negra, ali i mnogim drugim  poput Jakatta, Akabu, Doug Willis, Raven maize, The Sunburst Band, Sessomatto, i Z Factor.

Dave je bio jedan od prvih umetnika koji je uključio disco samplove u haus muziku i pionir British House muzike, ali je najviše cenjen kao jedan od komercijalno najuspešnijih i najtraženijih umetnika na globalnoj sceni sa samo jednim ciljem - dobrim provodom na njegovim nastupima.

Kao producent, pre svega, poseduje neverovatnu radnu etiku, a na razne načine bio je uključen u više od 200 produkcija i nebrojani broj albuma. Stvorio je hrpu hit singlova kao što su: 'Must Be The Music', 'Make A Move On Me', 'Can't Get High Without You' , Jakatta's 'American Dream', 'My Vision'..,

Popularne hitove možete čuti u Bitef art kafe-u četvrtak 5. septembra od 22 časa. Za čitaoce koji pošalju mejl na karte@telegraf.rs, sa ličnim podacima (ime, prezime, broj telefona) delimo 5 x 2 karte za spektakl u Bitef art kafe-u.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA