NAJSEKSEPILNIJA INŽENJERKA SVETA: Ljiljana Rajković pleni dekolteom i pogledom (FOTO)

Kada se ne bavi naftnim bušotinama, atraktivna Pančevka bavi se manekenstvom, kako sama kaže, iz hobija. Uspešno završava Rudarsko-geološki fakultet i osvaja nagrade za lepotu

  • 17

Mlada, atraktivna i pametna Ljiljana Rajković (22), studentkinja i manekenka iz Pančeva, kroz život se uspešno probija kako lepotom, koja joj je donela znatne nagrade, tako i šarmom, kojim će vas oboriti s nogu.

Ova atraktivna apsolventkinja Rudarsko-geološkog fakulteta u Beogradu široj javnosti postala je poznata kada je krajem avgusta bila prva pratilja na izboru za "Mis dekolte", koji je organizovao dnevni list Alo. U žiriju je tada bilo nekoliko ličnosti iz sveta estrade i muzike, a Ljiljana je kao nagradu dobila putovanje u Beč.

Ipak, kako nam je rekla, manekenstvo je za nju samo hobi, jer u budućnosti želi da se bavi svojim primarnim zanimanjem.

- Krenula sam na fakultet godinu dana pre svoje generacije i to mi je bio prvi izbor. Prvo, zbog toga što živim u Pančevu, gde je nadaleko poznata rafinerija, a drugo i zbog toga što sam želela da se bavim nečim nesvakidašnjim, a uz sve to su mi prirodne nauke odlično išle. Znam da je to moderno, ali ja nisam htela da budem menadžer ili ekonomista, radije ću biti inženjer nafte i gasa - kaže lepa Pančevka u razgovoru za Telegraf.

Suprotno uvreženom mišljenju, ona smatra da posao manekenke uopšte nije lak.

- To je teško, ima tu mnogo odricanja... Ne smeš ni da jedeš sve što želiš, a uz to moraš jako naporno da treniraš - kaže Ljiljana, ali dodaje da joj uklapanje ovih obaveza s fakultetskim nije teško:

- Tu je sve jasno: fakultet je na prvom mestu. Kada imam ispite, sve je u drugom planu. Zato sam i uspešna na studijama.

Ipak, atraktivna Pančevka na naše pitanje da li je lepše na bušotini ili na pisti uz smeh odgovara:

- Ipak na pisti.

Ova devojka je u decembru 2012. godine izabrana za "Pančevačku graciju godine".

- To je takmičenje koje organizuje list "Pančevac". Za pobedu nije dovoljno samo biti lepa, gledaju se i pamet, šarm, maniri...

Osim o perspektivi u njenom zanimanju, sa ovom devojkom porazgovarali smo i o aktuelnom Izboru za mis sveta, na kom Srbiju predstavlja Aleksandra Doknić, koja je na Bali stigla upravo zahvaljujući takmičenju na Telegrafu.

- Mislim da je konkurencija jaka, ali i da je Aleksandra jako lepa i da uopšte neće biti neobično ako se visoko plasira - rekla nam je Ljiljana.

Ipak, ova lepotica otkriva da ima veliku želju da se jednog dana, pored manekenstva, posveti glumi.

- Pored mode, moja velika ljubav je i gluma. Po završetku fakulteta, počeću da pohađam časove glume, jer me je oduvek privlačila, kao mlađa sam učestvovala u nekoliko predstava - završava lepa Ljiljana razgovor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA