Vozačev sin (8) pokušao da oca i Vokera izvuče iz zapaljenog automobila!

- Dečak je preskočio ogradu, pritrčao "poršeu" i svim snagama se trudio da oca i Vokera spase iz vozila u plamenu! Ali ništa nije moglo da se uradi - kaže očevidac Džon Torp

  • 3

Nakon stravične saobraćajne nesreće u kojoj su u subotu poginuli glumac Pol Voker, zvezda serijala "Paklene ulice", i njegov prijatelj Rodžer Rodas, koji je vozio "porše" u kojem su njih dvojica nastradali, prvi su se na licu mesta pojavili Rodasov osmogodišnji sin i Polov najbolji prijatelj, koji su pokušali da Rodasa i Vokera izvuku iz zapaljenog automobila!

Budući da se saobraćajka dogodila u neposrednoj blizini mesta gde se održavala humanitarna manifestacija koju je Voker organizovao, nakon što je "porše GT" udario u stub za rasvetu i zapalio se, gosti su istrčali na ulicu da vide šta se desilo, a jedan od očevidaca Džom Torp kaže da je do auta prvi stigao Rodasov osmogodišnji sin.

- Dok sam ga ja tražio, dečak je preskočio ogradu, pritrčao automobilu i svim snagama se trudio da oca i Vokera spase iz vozila u plamenu! Ali ništa nije moglo da se uradi - izjavio je Torp, a na njegovu priču se nadovezuje glumčev prijatelj Antonio Holms, koji objašnjava da je sa još nekoliko ljudi dojurio i da su oni pokušali da protivpožarnim aparatima ugase vatru.

- Videli smo da su njih dvojica u besvesnom stanju, plamen je bio svuda, ali pokušali smo... pokušali smo. Oni su bili zarobljeni u buktinji, ali nažalost, nismo mogli ništa da učinimo da bi ih spasli - zaključio je Holms.

(Telegraf.rs/ nydailynews.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA