NEVENA ADŽEMOVIĆ: Na rođendan mi naviru Sokratove misli!

"Danas mi je na pamet pala Sokratova misao kojom se vodim čitavog života, a ona glasi da se dobrom čoveku ne može nauditi", rekla je poslanica, koja je za rođendan poželela da ostavi značajan trag u politici

  • 8

Nekadašnja članica grupe "Models" i aktuelna narodna poslanica Nevena Adžemović danas puni trideset i jednu godinu, ali glamuroznu proslavu zamenila je odmaranjem u porodičnom domu, mudrovanjem o onome što je postigla za tri decenije i čitanjem knjiga.

- Danas mi je na pamet pala Sokratova misao kojom se vodim čitavog života, a ona glasi da se dobrom čoveku ne može nauditi, što znači da je sve što je od prosperirajućeg značaja osigurano samo ukoliko je ova vrlina sigurna – kaže Nevena za "Story", i otkriva šta je poželela sebi za rođendan.

- Zdravlja sebi i svojim najbližima. Ujedno, želim i da napredujem u karijeri i da ostavim značajan trag u politici – zadovoljno je rekla Adžemovićeva.

(Telegraf.rs/Story.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GoranM

    5. decembar 2013 | 17:24

    Meni naviru suze.

  • zzz

    5. decembar 2013 | 17:38

    Ostavila si ti traga u politici neizbrisivog. Majko mila kad vidim ko nam je u skupstini nije ni cudo sto su nam Slovenci uzeli zgradu u Rimu. Ja bi sve nase politicare poslala na test opste kulture, a one koji bi to prosli testirala bi dalje u pravnim, ekonomskim i politickim stvarima, pa bi one koji bi to sve lepo prosli pustila da se bave politikom. Pali smo na niske grane, nismo vodili racuna o prosveti i tamo se svakakav sljam zaposlio pa dozvolio da nam iz skole izadju polupismeni ljudi koji hoce da vode drzavu.

  • lol

    5. decembar 2013 | 17:58

    Mozda ce da joj dodje na rodjendan kao sto ce Palmi da svira Betoven...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA