Pronađena devojčica u žutoj haljinici, ostavili su je u kolicima: Ako znate bilo šta o njoj, odmah javite policiji u Zagrebu! (FOTO)

- U četvrtak, 20. jula 2017. godine oko 21.45 sati, u Sesvetama, Brestje, Ulica Ciklama 2A, ispred župne kancelarije Župe Dobrog pastira, pronađeno je žensko dete za koje je utvrđeno da bi moglo da bude starosti od pet do sedam meseci - stoji u policijskom saopštenju

  • 7

U Zagrebu u naselju Sesvete je pre nedelju dana ispred župne kancelarije Župe Dobrog pastira pronađena devojčica. Policija moli sve koji prepoznaju devojčicu da se jave.

Barbaru Vitez verovatno nikada neće pronaći zbog jedne ZASTRAŠUJUĆE ČINJENICE!

Policijsko saopštenje vam prenosimo u nastavku.

" U četvrtak, 20. jula 2017. godine oko 21.45 sati, u Sesvetama, Brestje, Ulica Ciklama 2A, ispred župne kancelarije Župe Dobrog pastira, pronađeno je žensko dete za koje je utvrđeno da bi moglo da bude starosti od pet do sedam meseci. Dete je ostavljeno u dečjim kolicima, umotano u beli platneni prekrivač i obučeno u žutu haljinu (s belim tačkicama) bez rukava. Svetle je puti, plavih očiju i svetloplave kratke kose.

Kako dosadašnjim proverama i preduzetim merama i radnjama, policijski službenici nisu došli do korisnih saznanja, molimo građane ukoliko imaju korisne informacije o identitetu deteta, a time i njenih roditelja i okolnosti o događaju, o tome obaveste najbližu policijsku stanicu ili nam se jave na broj telefona 192 kao i e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr", izvestili su iz zagrebačke Policijske uprave.

Pogledajte fotografije deteta i gde je ostavljeno:

Foto: Policijska uprava zagrebačka
Foto: Policijska uprava zagrebačka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA