≫ 

Matiji Bojoviću pritvor do 30 dana, Anđelka se brani sa slobode

Anđelka i Matija Bojović uhapšeni su u sredu veče jer su opservirali i slikali kuću Ratka Koljenšića u Nikšiću, koji je inače u Beogradu optužen za ubistvo njenog sina Nikole Bojovića 2013. u Beogradu

  • 9

Matiji Bojoviću, koji se od srede nalazi u Nikšiću iza rešetaka, određen je, na osnovu zahteva Osnovnog tužilaštva u Nikšiću, pritvor do 30 dana, saznaju Novosti.

Prva fotografija privođenja majke Luke Bojovića (FOTO)

Bojovići saslušani, u vikendici pronađen arsenal oružja. Branili se da je Anđelka samo želela da vidi gde živi ubica njenog sina (FOTO)

Slučaj majke Luke Bojovića i njegovog rođaka Matije je iz Višeg tužilaštva u Podgorici vraćen u Osnovno tužilaštvo u Nikšiću, rekao Tanjugu njihov branilac Borivoje Borović, a mera zadržavanja im je određena na osnovu zahteva tužilaštva.

Anđelka i Matija Bojović uhapšeni su u sredu veče jer su opservirali i slikali kuću Ratka Koljenšića u Nikšiću, koji je inače u Beogradu optužen za ubistvo njenog sina Nikole Bojovića 2013. u Beogradu.

Na teret im se stavljaju krivična dela - dogovor za izvršenje krivičnog dela i nedozvoljeno držanje oružja, koje je pronađeno u njihovim vikendicama na Žabljaku.

Foto: flu.bg.ac.rs, Profimedia/Corbis, Marko Todorović, MUP, Pofimedia, AFP

Oboje su negirali krivična dela za koja se terete.

A, majka Luke Bojovića, Anđelka, puštena je večeras da se brani sa slobode, pošto Osnovno tužilaštvo u Nikšiću za nju nije tražilo određivanje pritvora.

(Telegraf.rs / Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA