Prva fotografija privođenja majke Luke Bojovića (FOTO)

U toku dana očekuje se odluka tužilaštva da li će tražiti pritvor

  • 7

Anđelka Bojović (66), majka Beograđanina Luke i pokojnog Nikole Bojovića i njihov brat od strica Matija Bojović (35) uhapšeni su 26. jula u Nikšiću zbog sumnje da su pripremali likvidaciju Nikšićanina Ratka Koljenšića. Pojavile su se prve fotografije sa njihovog hapšenja na kojima se vidi kako ih policija odvodi u stanicu.

PREOKRET: Bojovići večeras izlaze na slobodu, terete se za lakša dela?

Podsećamo, uhapšeni se terete za "dogovor za izvršenje krivičnog dela", za koje je zaprećena kazna do jedne godine zatvora", i za krivično delo držanje oružja i municije", precizirao je Borović za Tanjug.

Policija im je nakon hapšenja odredila zadržavanje do 72 sata, a u toku dana očekuje se odluka tužilaštva da li će tražiti pritvor, nakon što se izvrše provere mobilnih telefona i fotografija.

Ona je sinoć negirala optužbe na saslušanju u Tužilaštvu u Podgorici. Kako Blic piše, na direktno pitanje da li je želela da ubije Koljenšića, ona je odgovorila: "Ne, slučajno smo prolazili tuda i zaustavili se da pogledam gde je kuća ubice mog sina".

Foto: e-stock.us/Petar Jovanovic

Žena nekadašnjeg direktora Zoo vrta u Beogradu Vuka Bojovića potom je ispričala da je Koljenšićeva supruga nju i Matiji slikala dok su bili u automobilu, a da su potom i oni izvadili aparat da fotografišu nju, nakon čega je usledilo hapšenje.

Njihov advokat Borivoje Borović smatra da ne bi trebao da im se odredi pritvor.

Pričitajte više o ovoj temi:

Bojovići saslušani, u vikendici pronađen arsenal oružja. Branili se da je Anđelka samo želela da vidi gde živi ubica njenog sina (FOTO)

Nisam htela nikoga da ubijem, već da vidim gde je kuća ubice mog sina: Saslušana majka Luke Bojovića

Ko je majka Luke Bojovića: Radila je kao profesorka, a onda je počela da doživljava tragediju za tragedijom

Uhapšeni majka Luke Bojovića i njegov brat od strica: Sumnja se da su spremali atentat u Crnoj Gori

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA