Srpski državljanin poginuo u Podgorici, motorom udario u kombi: Crni niz tragedija se nastavlja

Prema nezvaničnim informacijama, u pitanju je državljanin Srbije, I. S.

  • 2

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 17.15 sati u Podgorici, na raskrsnici između ulica Bracana Bracanovića i 4. jula, smrtno je stradala jedna osoba.

Jurili su vrtoglavom brzinom: Dvojica motociklista stavila glavu u torbu zbog adrenalina (VIDEO)

Prema nezvaničnim informacijama, u pitanju je državljanin Srbije, I. S, koji je stradao kada se njegov motocikl sudario sa kombijem.

(Telegraf.rs / Izvor: vijesti.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mara

    10. avgust 2017 | 18:46

    tuga....zaista strasno.

  • The Spatula

    10. avgust 2017 | 19:34

    Strasno... Svi polazimo od te pretpotstavke, nece bas nama da se desi... Gledam prekljuce, dvojica sa motorima, pun gas i preticu na duploj punoj kolonu vozila. Voze po sred puta. Zamislite osecaj kad motor sa punim gasom proleti pored vas. Prvo vas uplasi i ne znate sta se desava. Drugo, vrlo lako mozemo izgubiti kontrolu i bas na tog motociklistu udariti. Imam klinca u komsiluku, koji svaki dan divlja sa motorom u ulici gde je ogranicenje 40-50. Poprecnih ulica na svakih 50-100metara a on vozi bar 150/160. Ima i savesnih, da kazem normalnih koji voze motor, ali tako ih je malo. Svi smo nervozni, svi zurimo, a zivot je tako kratak...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA