Izujedana beba u vrtiću: Dečija igra se pretvorila u tuču, vaspitačice molile oca da ne prijavi slučaj u Banjaluci?! (VIDEO)

U vrtiću kažu da nije došlo do ozbiljnije povrede i da se sve odigralo u trenutku pa nisu stigli da reaguju

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika ljubica
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Marija 1939stud

    24. avgust 2017 | 11:46

    Ne dozvoliti da u grupama u vrticu ima vise dece ,nego je propisano zakonom. Dogada se da u grupi ima i 10 dece vise nego sto je propisano.Time su vaspitacice preopterecene sav njihov rad se svodi na klasicno cuvanje dece,a o vaspitno obrazovnom radu sa decom nema ni govora Jos kada se u grupi nade 2-3malo nemirnije dece svasta se moze dogoditi.Price kako vaspitacice po ceo dan ispijaju kafe,pricaju i decu ostavljaju samu ne stoji.I na kraju mogu samo da kazem ,da je to tezak i izuzetno odgovoran posao.

  • deda Vasa

    24. avgust 2017 | 00:15

    Još dok su moja deca išla u obdanište pa potom unučići uve je bilo dece koja ujedaju.Takvu decu su izbacivali iz obdaništa čim primete da ujedaju.To je neki poremećaj koji roditelji sami mogu da srede.Treba samo više da se posvete detetu.

  • ljubica

    23. avgust 2017 | 23:26

    moj sin kao beba od osam meseca stavila ga sestra u starijoj grupi .prvog dana kada sam dosla da ga uzmem bio je izujedan sav modar po celom telu na licu ispid oka visila mu je koza krvava .odvela sam ga na hirurgiju i usivali ranu ostao mu je oziljak.drugi putvudario ga decko i krv mu je isla i jos mi kaze sestra mozda pola l.izbezumila sam se nosic mu je bio modar ibopet na hirurgiji gde su mu krvni sud sa onim kakobda kazem kao zarac zzaustavilibi neznam koliki zavoj u nosu.bila sam ocajna.muz mi je nastradao ja sama injosvsu mi dete primili jedva a ja sam radila.kada sam ga odvela na odmor rwkla sam glavnoj sestri evo sav je u modricama i kada ga dovedem nece imati ako ima tog danaprvog dana ja cu da vas prijavim.za mesec dana nestali su mu sve modrice bilivsmo na more oporavio se.istog dana kada sam ga dovela i da ga uzmem sav je opet bio u modricama.sestra je rekla doktorki da ga ja bijem samo sebe da opravda.uzela sam odmor jer dete nije htelo da kada vidivzgradu vristi.bila sam nekoliko meseci kod mojih roditelja koji su ziveli u lepim gradu ali daleko.nisam mogla da ga ostavim .nisam htela.zamolila sam jednu dobru sestru da ga jednostavno neprekidno pazi i sto dalhe od te druge sesfre.moj mali sincic je postepeno rastao i voleo sestru koja ga pezila kao svoje i vise nije bio u modricama.to mi bio najtezi period u zivotu kako meni a pisebno mome angjelu.a nisam mogla da placam zenu da ga cuva.sada je i on otac isto samohran roditelj cerkuvsam mu ocuvala gajila bez udaraca i trauma i studenkinja je.samo nikako da zaboravim taj deo nasih zivota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA