HRT tuži sve zbog velike ki*e kod Lošinja: Ceo region se smeje zbog fotošopa iz sinoćnjeg Dnevnika Hrvatske radiotelevizije

Fotografija je vrlo vrzo zapalila društvene mreže

  • 0

Nepoznata osoba našalila se na račun HRT-a, pa je na krol sinoćnjeg Dnevnika fotošopirala traku na kojoj piše: "Kod Lošinja opažena velika kita", umesto "Kod Lošinja opažena dva velika kita". Fotografija je zapalila društvene mreže, ljudi su umirali od smeha, ali HRT-ovcima se to nije baš svidelo, pa su zapretili tužbama.

Hrvatska voditeljka veliča Tompsona: Status koji je podelio Hrvate puca od lajkova, ali i besa (FOTO)

Naime, oni su najavili da će "u skladu s važećim zakonskim propisima pokrenuti pravni postupak protiv odgovornih za falsificiranje pomenutih podataka, kao i protiv odgovornih za njihovo objavljivanje i deljenje".

Za to im je trebalo samo nekoliko sati, dok se na sporne izjave voditeljke HRT-a Karoline Vidović Krišto, koja veliča Tompsona, još čeka odgovor.

Printskrin: HRT

Podsećamo da je baš nedavno Krišto "briljirala" kada je na svom Fejsbuk profilu napisala hvalospev Tompsonu.

- Je li Marko Perković Thompson domoljub? On je daleko više od toga – on je dragovoljac obrambenog Domovinskog rata - napisala je.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA