Hrvat se ženi u Vukovaru ovim rečima: Tita smo skinuli, a ploču HOS-a ne damo (FOTO)

Ovaj kontroverzni novinar je služio kaznu od mesec dana zbog toga što je u razdoblju od juna do oktobra 2013. barem pet puta omogućio Saneli M. konzumiranje kokaina, a jednom joj ga i naplatio seksom

  • 21

Velimir Bujanec je na svom Fejsbuk profilu objavio da se 1. septembra ženi u Vukovaru Karolinom Šego. Vest je objavio u svom stilu.

KOLINDA SE FOTOGRAFISALA SA NEONACISTOM: "Rado se druži i grli sa njim" (FOTO)

Ovaj kontroverzni novinar je služio kaznu od mesec dana zbog toga što je u razdoblju od juna do oktobra 2013. barem pet puta omogućio Saneli M. konzumiranje kokaina, a jednom joj ga i naplatio seksom.

Na svom Fejsbuk profilu je napisao: "01. RUJNA 2017. – 00:43 – KONAČNO JE CRKO MARŠAL, A JA ĆU SE BAŠ DANAS OŽENITI! U Vukovaru. Kakav dan! (Tita smo skinuli, a ploču HOS-a ne damo… ZDS!)".

Hrvatske obrambene snage, poznate i po skraćenici HOS, je naziv za paravojne formacije radikalnih hrvatskih nacionalista koje su djelovale u Hrvatsku i BiH na početku jugoslavenskih ratova. Predstavljale su oružano krilo radikalno desne Hrvatske stranke prava, mada su među njenim pripadnicima, koji su se kolokvijalno zvali hosovci.

HOS se svojim imenom, ikonografijom i ratnim ciljevima naslanjao na režim Nezavisne Države Hrvatske (NDH) i eksplicitno je kao svoj cilj navodio nastojanje da se nakon raspada Jugoslavije uspostavi velikohrvatska država koja je osim Hrvatske i Bih trebala obuhvatiti i delove današnje Srbije (Sandžak, Srijem i Bačka) te Crne Gore (Boka Kotorska).

Odabranica njegovog srca je plavuša Karolina Šego o kojoj se ne zna mnogo, osim da je očito velika Velimirova obožavateljka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DjodaNo1

    3. septembar 2017 | 16:08

    Jaci frajer....ti ni goluba sa zice ne mozez da skines a ne Tita slepce

  • Kalina

    3. septembar 2017 | 14:26

    pa tito vas je stvorio i priznao u jugoslaviji..

  • Pera

    3. septembar 2017 | 16:15

    Kakve veze ima Marsal sa tvojom zenidbom? A i HOS? Osim sto imas "maskirnu" majicu kupljenu kod kineza!? Svakakav mulj bi ponekad da ispliva na povrsinu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA