≫ 

Luka, Andrej, vratite se, sve će biti u redu! Baka Nada kroz suze doziva dečake koji su nestali pre 3 dana (FOTO) (VIDEO)

Susedi ne znaju puno o nestanku dečaka, ili ne žele o tome pričati

  • 4

"Luka, Andrej vratite se kući, sve će biti u redu, samo nam se vratite", kroz plač pozvala je Nada Miljević svog unuka Luku i njegovog prijatelja.

Policajac Ivan K. je istog dana zaustavio poznatu pevačicu i stavio u džep 50 evra. Odmah nakon toga je dobio otkaz!

Dvojica dečaka od 14 i 15 godina nestali su u Slavonskom Brodu u Hrvatskoj,  u utorak, 26.septembra. Obojica su svojima rekli da idu na kratko napolje, ali nisu se vratili. U potragu se uključila i policija.

Luka Marić Neno (14) je učenik osmog razreda i po rečima njegove bake s njim nije bilo problema u školi.

- Moj je unuk hiperaktivan, uvek želi nešto više. Znao je ponekad da se naljuti, demonstrativno da napusti kuću, čak je jednom otišao na jedan dan, ali smo ga pronašli. Ovo je predugo da ga nema kući i zato molim Boga da se obojica vrate kući - rekla je baka Nada.

Foto: nestali.hr

Luka je visok 176 cm. Ima kestenjastu kosu i smeđe oči. U trenutku nestanka bio je odeven u crnu kožnu jaknu, crne farmerke i crne patike marke "Najk".

Njegov prijatelj Andrej Blažević (15) je učenik prvog razreda srednje škole, a dečaci žive u naselju Jelas u Slavonskom Brodu.

Foto: nestali.hr

Andrej je visok 180 cm, ima smeđu kosu i plave oči. U trenutku nestanka bio je odeven u gornji deo crne trenerke "Adidas", maslinasto zelene maskirne pantalone, visoke smeđe patike "Adidas". Njegovi roditelji nisu želeli ništa da kažu, piše 24sata.hr.

Susedi ne znaju puno o nestanku dečaka, ili ne žele o tome da pričaju, osim jednog koji je rekao da njegov bratić u sredu video jednog od njih na području Slavonskog Broda.

U slučaju da posedujete informacije o njima, možete ih dostaviti i putem e-mail adrese nestali@nestali.hr.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • renata

    28. septembar 2017 | 18:34

    Govore o momcima do 180 cm visine a stavili slike dece od osam do devet godina. Roditelji su cesto netakticni i deca beze od kuce zbog ocena ili neke zabrane. Deca sve to mnogo tragicnije dozivljavaju a nazalost roditelji zaboravljaju kakvi su oni bili nekad.

  • Mm

    28. septembar 2017 | 21:12

    Ja bij pre rekla da su ova dvojica dva razmazena derista koja odlaze od kuce kada im se cefne.cim im ponestane para eto njih kod kuce! Od ovakvih se samo moze icekicati da postanu huligani i kriminalci! Kazes vec je odlazio od kuce???vidi se da je klinac buduci PROBLEM DRUSTVA!

  • Koala

    29. septembar 2017 | 00:48

    Jasam jednom pokuso da odem i bili otisli nas dvojica s neznase ciji je otac opasni moj ili od ovog prijatelja tri dana pobegli na more kakosu saznali gdesmo neznamo kad jedno kutto se dvojica badza pojavise nisunas prestali tuc od Malarske do Konjica nikad vise nisam ni sanjo da pobegnem i danas me bole one batine bilo je tu i samara i saka i noga i kajisa svega za sedmicu dana nisam mogo dade namest da sednem ili legnem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA