≫ 

Okončana drama u parku: Bosanac pretio samoubistvom, pa sišao sa drveta posle 22 sata sa omčom oko vrata

Iz teslićke policije zvaničnih informacija nema, a prema najava iz PU Doboj u 14 časova bi trebalo da se oglase o detaljima drame koja je ceo Teslić digla na noge

  • 5

Mlađi muškarac pretio da će izvršiti samoubistvo u parku u Tesliću, potvrđeno je iz Policijske uprave Doboj. Nakon skoro 22 sata provedena na drvetu 32- godišnji Eldin Hurić spretno se spustio na zemlju. 

Žena iz Kraljeva se ubila zbog kredita u švajcarcima: Još jedno samoubistvo zbog duga!

Na iznenađenje pregovarača on je sa omčom oko vrata sišao sa grane na kojoj je bio, na visini od oko 10 metara. Zatim je obavio kratak razgovor sa pregovaračima nakon čega bi trebalo da budu upućen u neku od teslićkih zdravstvenih ustanova.

Iz teslićke policije zvaničnih informacija nema, a prema najava iz PU Doboj u 14 časova bi trebalo da se oglase o detaljima drame koja je ceo Teslić digla na noge.

Iz policije navode da su juče oko 14:30 časova primili prijavu od građana da se nepoznati muškarac popeo na drvo u parku, preteći da će izvršiti samoubistvo vešanjem.

Od tada su pokušavali da ga nagovore da odustane od svoje namere, a čak je i njegova majka bila na mestu događaja. Ni ona nije uspela da ga nagovori da siđe sa drveta, ali je Eldin sat vremena nakon toga promenio mišljenje i odustao od samoubistva.

Eldin H. je prema tvrdnjama meštana iz Teslića, poznat po krađama i ranije je služio zatvorsku kaznu.

Navodno je ovaj 32-godišnjak i pre ovoga pokušavao samoubistvo, zbog čega je, kako tvrde njegovi poznanici, lečen na neuropsihijatriji.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • predator

    4. oktobar 2017 | 21:15

    I ako se obesi a preživi život mu netreba recimo da mu pukne kičma onda bi se patio, tako se neki lik teo ubiti pucnjem u slepočnicu I ostao doživotno slep!! Mnogi su skočili sa zgrade I pukne im kičma a prežive posle se pate u mukama tako su se pokusavali ubiti I noževima pa si isjeku creva I stomak onda nemogu ni da jedu ni piju. Bog vam je dao život živite ga ne poželite da si ga oduzimate. Nek vas čuva Bog. Amin

  • Crven ban...

    4. oktobar 2017 | 21:17

    Ništa od tih što prete...

  • Mire

    4. oktobar 2017 | 21:35

    Kome preti...?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA