Bizarna nesreća u Makedoniji: Pregazio ga traktor, pozvao Hitnu pomoć, pa umro

Strmi teren i traktor su bili kobni za još jednog čoveka u Makedoniji

  • 0

U selu Živojno, na krajnjem jugu Makedonije, u subotu se posle podne desila nesvakidašnja nesreća u kojoj je smrtno stradao J. P. (69) iz tog sela.

SAM SEBE PREGAZIO U NOVOM BEOGRADU: Muškarcu traktor prešao preko tela, zadobio ozbiljne povrede

Prema informaciji iz policije, on je na njivi nadomak sela obavljao poljoprivredne radove traktorom na koji je bila priključena sejalica.

U jednom trenutku on je sišao sa traktora da bi dosuo semenski materijal. Samo što je sišao, traktor je iznenada počeo da se kreće jer je bio na nizbrdici. J. P. je pokušao da ga zaustavi, ali se izgleda okliznuo i pao na zemlju, a preko njega je prešao traktor zajedno sa sejalicom.

Iako veoma teško povređen, pre nego što je izgubio svest, J. P. je svojim mobilnim telefonom uspeo da pozove Hitnu pomoć, ali mu, na žalost, nije bilo spasa. Preminuo je istog dana u bolnici u Bitolju.

Strmi teren i traktor su bili kobni za još jednog čoveka, R. B. (35). On je juče ujutro sa svojim bratom P. B. (27) krenuo na njivu.

Ilustracija / Printskrin: Youtube/milos92

Kada su došli na planinski teren u ataru sela Drenovci kod Prilepa, traktor se prevrnuo i na licu mesta ubio R. B., dok je njegov brat P. B. zadobio prelom desne potkolenice. On je nekako uspeo da dozove seljake u pomoć, koji su ispod prevrnutog traktora uspeli da izvuku njega i njegovog brata, koji je već bio mrtav.

Policija je u oba slučaja obavila uviđaj na mestu nesreće.

Daljinac

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA