Lovci upucali devojku dok je radila u njivi: Osetile je oštar bol i pala kao pokošena

Teško povređena devojka je vozilom Hitne pomoći prevezena u Medicinski centar u Prilep

  • 4

Devojka iz Prilepa, gradića na jugu Makedonije, V.P. ( 28 ) nije ni sanjala da će joj se desiti nešto najgore u životu. Dok je juče oko 15 časova obrađivala njivu na izlazu iz sela Krivogaštani prema selu Krušeani, odjednom je osetila oštar bol u vratu i pala kao pokošena.

Blagoje (25) udario "golfom" u bika: Nije preživeo ni vozač, ni životinja, automobil potpuno uništen!

Ona je, saopštili su iz policije, pogođena iz lovačkog oružja. Teško povređena devojka je vozilom Hitne pomoći prevezena u Medicinski centar u Prilep.

Nakon uviđaja, koji je na mestu događaja izvršila policijska ekipa iz Prilepa, a istog dana privedena su dvojica francuskih državljanina H.M. (52) i G.P. (64). Oni se terete za počinjeno krivično delo "izazivanje opšte opasnosti".

Desetak dana ranije, slično je prošao i mladić V.S. ( 33 ) iz Skoplja. On je tog dana otišao u lov blizu mesta Zajčev Rid, iznad makedonske prestonice, a nešto kasnije je završio u Urgentom centru bolnice "8 septembar" u Skoplju.

Foto: Profimedia/robertharding/

Kako su tada saopštili iz policije, dok se V.S. kretao ka mestu zvanom Bardovačko brdo, u daljini je čuo hitce iz vatrenog oružja, a potom je osetio i jak bol na licu, u kolenu i ruci, nakon čega je završio u bolnici, gde je operisan.

Nije saopšteno da li je policija uhvatila čoveka koji je pucao, ali se predpostavlja da je i V.S. stradao od metka koje je ispalio neki drugi lovac, misleći da se u daljini kreće divlja životinja.

Daljinac

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stanoje

    25. oktobar 2017 | 00:34

    Pucaju u sve sto mrda. Gomila idiota. Da se ja pitam oduzeo bih im puske i dao eventualno pecaljke.

  • No-Yes

    25. oktobar 2017 | 15:55

    To treba zakonom zbraniti eeee ides da ubijes nekoga i oni to zovu sport sta mislite gospodo lovci da vas puste u sumu pa da vas love ako bas vole da pucaju odes lepo u streljanu i gacas do mile volje...😁😂😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA