≫ 

PALA LEPA SLIKARKA IZ NARKO-KLANA: Valentina Sulić (32) za kojom je tragao Interpol, prodavala je drogu i sama bila zavisnik!

Valentinina uloga u narko-klanu otkrivena je nakon što je uhapšena u policijskoj akciji "Osoja"

  • 1

Sud Bosne i Hercegovine je 2016. godine raspisao međunarodnu poternicu za Valentinom Sulić zbog kaznenog dela organizovani kriminal. Policijski službenici Federalne uprave policije su u utorak na području Mostara, a pod nadzorom Županijskog tužilaštva Hercegovačko-neretvanske županije, izvršili pretrese i uhapsili jednu osobu zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, prenosi Jabuka.tv.

ŽENE BALKANSKOG PODZEMLJA: Ove Srpkinje, Bosanke i Hrvatice juri Interpol (FOTO)

- U sklopu navedenih aktivnosti, a po Naredbi Opšinskog suda u Mostaru, izvršen je pretres na dve lokacije na području Mostara, gde je je pronađena i uhapšena osoba iz Mostara Valentinom Sulić (1984) za kojom je Sud Bosne i Hercegovine 2016. godine raspisao međunarodnu poternicu zbog kaznenog dela organizovani kriminal, a u vezi s kaznenim delom neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga - saopšteno je iz FUP-a.

Uhapšena osoba je kriminalistički obrađena u službenim prostorijama Federalne uprave policije, i biće u zakonskom roku predata na izdržavanje zatvorske kazne.

Podsetimo, tridesetdvogodišnja mostarska slikarka osuđena je u aprilu prošle godine na 15 meseci zatvora, a presudu joj je izrekla sudija Amela Huskić nakon što se Valentina nagodila s Tužilaštvom BiH. Valentinina uloga u narko-klanu otkrivena je nakon što je uhapšena u policijskoj akciji "Osoja" u septembru 2013. godine, kada je "pala" grupa dilera koju je predvodio Adis Burić.

Foto: Profimedia

Valentina je za Burića preprodavala narkotike, a i sama je bila zavisnik o drogama. Istražitelji su grupu pratili duže vreme, a tokom posebnih istražnih radnji utvrđeno je da je odbegla Sulić imala 80 konzumenata u Mostaru, Čapljini, Širokom Brijegu i Čitluku.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA